Ja mam koniec stycznia i też mam ocieplony otulacz no ale to różnica mc więc sporo jeżeli chodzi o pogodę. Pod spód mam kombinezon misia. Te grube kombinezony faktycznie są kiepskie jeżeli chodzi o przewożenie w foteliku. A jako pierwszą warstwę pewnie pajacyk, ewentualnie jak będzie zimno to jeszcze jakieś body. Sprawdź czy można autem podjechać pod samo wyjście. Mój mąż podjedzie pod samo wejście i auto będzie nagrzane więc jakoś bardzo mocno się nie skupiam na stroju bo to będzie sekunda na dworze.
reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Ja się dziewczyny zachowuje jak jakaś chora no patrzę na tą małą moją i płacze... Że ją kocham i że jest taka piękna lekarz się wczoraj pyta dlaczego ja płaczę a ja, że ze szczęścia aaa to mówi że ze szczęścia to można płakać to chyba hormony jeszcze szaleją siły brak, mało śpię, brodawki bolą i dopiero coś mi się pokazuje pokarm , obolała jestem ale szczęśliwa. Weszłam zobaczyć czy Anetalol jeszcze w dwu paczku bo podobny terminie do mnie masz. Szykuj się kochana bo za chwilkę, za momencik...
Też tak zawsze ryczę w szpitalu i dobrych kilka dni w domu więc Cię rozumiemJa się dziewczyny zachowuje jak jakaś chora no patrzę na tą małą moją i płacze... Że ją kocham i że jest taka piękna lekarz się wczoraj pyta dlaczego ja płaczę a ja, że ze szczęścia aaa to mówi że ze szczęścia to można płakać to chyba hormony jeszcze szaleją siły brak, mało śpię, brodawki bolą i dopiero coś mi się pokazuje pokarm , obolała jestem ale szczęśliwa. Weszłam zobaczyć czy Anetalol jeszcze w dwu paczku bo podobny terminie do mnie masz. Szykuj się kochana bo za chwilkę, za momencik...
Jeszcze dwupak także dzielnie się trzymamy do stycznia jak ja zacisnę zwieracze to nie ma to tamto ale fakt, już się nie mogę doczekaćJa się dziewczyny zachowuje jak jakaś chora no patrzę na tą małą moją i płacze... Że ją kocham i że jest taka piękna lekarz się wczoraj pyta dlaczego ja płaczę a ja, że ze szczęścia aaa to mówi że ze szczęścia to można płakać to chyba hormony jeszcze szaleją siły brak, mało śpię, brodawki bolą i dopiero coś mi się pokazuje pokarm , obolała jestem ale szczęśliwa. Weszłam zobaczyć czy Anetalol jeszcze w dwu paczku bo podobny terminie do mnie masz. Szykuj się kochana bo za chwilkę, za momencik...
Kimiko
Moderator
Gratulacje duża z niej dziewczynkaDziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie
Jak dla mnie to zupełnie w normie. Bardziej się wstrzelić w idealne widełki nie mogłaGratulacje duża z niej dziewczynka
Kimiko
Moderator
uważam że wystarczy zwykły otulacz plus jakiś kombinezon misiowy czy dresowy, nie za gruby, bo to kwestia bezpieczeństwa w foteliku akurat. Długo na dworzu nie będziecie, a zawsze można jeszcze użyć kocyka na wierzchGratuluję Wam wszystkim teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu ) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.
Też mam taki plan Dziękuję za odpowiedzi, w takim razie zamawiam, bo jeszcze nic poza komodą z przewijakiem nie mamuważam że wystarczy zwykły otulacz plus jakiś kombinezon misiowy czy dresowy, nie za gruby, bo to kwestia bezpieczeństwa w foteliku akurat. Długo na dworzu nie będziecie, a zawsze można jeszcze użyć kocyka na wierzch
reklama
O tutaj to mamy duże Bobo trzymam kciukiJa dziś po wizycie 3750 2 stycznia mam się zgłosić na oddział przez nadciśnienie dziś 38+0 nie wiem czy odrazu będą wywoływać bo w tym szpitalu nie przyjmuje mój lekarz.Jutro muszę coś potancowac może samo ruszy