reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam koniec stycznia i też mam ocieplony otulacz no ale to różnica mc więc sporo jeżeli chodzi o pogodę. Pod spód mam kombinezon misia. Te grube kombinezony faktycznie są kiepskie jeżeli chodzi o przewożenie w foteliku. A jako pierwszą warstwę pewnie pajacyk, ewentualnie jak będzie zimno to jeszcze jakieś body. Sprawdź czy można autem podjechać pod samo wyjście. Mój mąż podjedzie pod samo wejście i auto będzie nagrzane więc jakoś bardzo mocno się nie skupiam na stroju bo to będzie sekunda na dworze.

reklama
Ja się dziewczyny zachowuje jak jakaś chora😁 no patrzę na tą małą moją i płacze... Że ją kocham i że jest taka piękna♥️ lekarz się wczoraj pyta dlaczego ja płaczę a ja, że ze szczęścia🥰 aaa to mówi że ze szczęścia to można płakać 😁 to chyba hormony jeszcze szaleją😊 siły brak, mało śpię, brodawki bolą i dopiero coś mi się pokazuje pokarm , obolała jestem ale szczęśliwa. Weszłam zobaczyć czy Anetalol jeszcze w dwu paczku 😁 bo podobny terminie do mnie masz. Szykuj się kochana bo za chwilkę, za momencik...♥️

Ja się dziewczyny zachowuje jak jakaś chora😁 no patrzę na tą małą moją i płacze... Że ją kocham i że jest taka piękna♥️ lekarz się wczoraj pyta dlaczego ja płaczę a ja, że ze szczęścia🥰 aaa to mówi że ze szczęścia to można płakać 😁 to chyba hormony jeszcze szaleją😊 siły brak, mało śpię, brodawki bolą i dopiero coś mi się pokazuje pokarm , obolała jestem ale szczęśliwa. Weszłam zobaczyć czy Anetalol jeszcze w dwu paczku 😁 bo podobny terminie do mnie masz. Szykuj się kochana bo za chwilkę, za momencik...♥️
Też tak zawsze ryczę w szpitalu i dobrych kilka dni w domu 😂 więc Cię rozumiem 🙂

Jeszcze dwupak także dzielnie się trzymamy do stycznia 😅 jak ja zacisnę zwieracze to nie ma to tamto 🤣 ale fakt, już się nie mogę doczekać ❤️

Dziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości ♥️ W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu 😔 poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie♥️ jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud♥️ teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie♥️ aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie ♥️
Gratulacje 😍😍🥳🥳 duża z niej dziewczynka ❤️❤️❤️

Gratuluję Wam wszystkim 🙂 teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe 🥰
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu 😁) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.
uważam że wystarczy zwykły otulacz plus jakiś kombinezon misiowy czy dresowy, nie za gruby, bo to kwestia bezpieczeństwa w foteliku akurat. Długo na dworzu nie będziecie, a zawsze można jeszcze użyć kocyka na wierzch 😉

uważam że wystarczy zwykły otulacz plus jakiś kombinezon misiowy czy dresowy, nie za gruby, bo to kwestia bezpieczeństwa w foteliku akurat. Długo na dworzu nie będziecie, a zawsze można jeszcze użyć kocyka na wierzch 😉
Też mam taki plan :) Dziękuję za odpowiedzi, w takim razie zamawiam, bo jeszcze nic poza komodą z przewijakiem nie mam 😂

Ja dziś po wizycie 3750 2 stycznia mam się zgłosić na oddział przez nadciśnienie dziś 38+0 nie wiem czy odrazu będą wywoływać bo w tym szpitalu nie przyjmuje mój lekarz.Jutro muszę coś potancowac może samo ruszy 🤭

reklama
Do góry