reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja już jutro będę mieć moją LL[emoji7] mój zasypia ze smoczkiem ale zaraz mu wypada i więcej nie potrzebuje. Tylko na jedzonko się budzi, boje się co będzie jak odrzuci nocnego cycka, nie chce mi się odgrzewac mleka w środku nocy; ((

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Rafał obowiązkowo do snu smoczek i Pielucha wokół policzków bes tego nie usnie , 10 minut minie wszystko porozrzuca po łóżeczku i śpi jak mu wygodnie [emoji23]

Ja włosow malowac nie musze ale o podciecie sie proszą.
U nas mała od początku śpi w swoim łożeczku. Rano tylko jak mąż idzie do pracy biore ją do siebie ale nie zawsze.
Za tydzień bede miala pierwszy raz od porodu pomalowane paznokcie na wesele:p
Karolask dobrze że nie słuchałaś bzdur tego pediatry, intuicja matki nie zawodzi;)

Jutro Wam wstawię milion fotek[emoji1] w przyszłym msc jeszcze kupie kolkowa na szybkie wyjścia no i zacznę ćwiczyć pp choć boje się jak diabli[emoji1]

Beti ja się przymierzam do pp od hoho i zawsze wymiękam w ostatniej chwili, ale udało mi się znaleść drugiego doradce w okolicy więc mam nadzieje, że wam pospamuje fotami w poniedziałek

Maja hehe moi sąsiedzi są lepsi. Mają po 70 lat i baba się non stop drze na męża, ostatnio wieczorem dostał kilka plaskaczy, nasłuchał się, że ma oddać jej jakieś pieniądze i nawet na emeryturze jej nie da spokoju. Jak jej powiedział żeby wyszła to powiedziała mu " tak? No to chodź, chodź, wyjdźmy, wezmę Basebola" Wtedy padłam ze śmiechu, bo oboje ledwo chodzą już...

Karola To ja i mój mąż tacy będziemy na stare lata hehe zdarzają się u nas małżeńskie gradobicia[emoji1] ale nie gniewamy się długo przy dziecku to nierealne.

Kurde właśnie jutro mam spotkanie z doradcą i się zapytam czy młody się już nadaje na pp, na moje oko to on tak świetnie tej głowy nie trzyma no ale zdam się na opinię fachowca, dam Wam znac[emoji12]

reklama
Do góry