reklama
pruska
Zaciekawiona BB
Ja mam super ginekologa w wawa. Jesli chcesz zmienic swojego to mige Ci podac namiary. Bardzo profesjonalny a wizyta u niego to sama przyjemnosc. Najlepszy! [emoji2]
Kochana dziekuje dobrze wiedziec jakbys mogla wyslac mi prv bede ogromnie wdzieczna
chciejka32
Fanka BB :)
Sierpniowa witaj. Rozgosc się
Sierpniowa
Dzięki za powitanie :-) W sumie nieskromnie powiem, że czuje się prawie jak u siebie. Dopiero co przeżywałam pierwszą ciążę na forum sierpniówek. Poczytam Was trochę póki co :-) A potem już będę nadawać (czyt. pisać) jak najęta:-)
Dobrej nocki!
Dobrej nocki!
Tutti_frutti_by-Iga
Hej dziewcZyny! Zostawić was na kilka dni! Mam chyba 30 stron do nadrobienia! Cały czas pracowałam i nie nadazalam za wami! U mnie wszystko dobrze! To juz 7 tydzień i 3 dzień![emoji4]
karolinaE
Hej dziewcZyny! Zostawić was na kilka dni! Mam chyba 30 stron do nadrobienia! Cały czas pracowałam i nie nadazalam za wami! U mnie wszystko dobrze! To juz 7 tydzień i 3 dzień![emoji4]
A wlasnie sie zastanawialam gdzie zaginelas [emoji2]
Dziewczyny wolniej. Piszecie jak szalone. Poczytalam wszystko i malo co zapamietalam.
Pisząc ogólnie:
1. Witam nowe mamusie.:-)
2. Tym co miały ostatnio wizyty gratuluje serduszek bijących.
3. Tym co maja jutro wizytę (emenems) trzymam &&&. Będzie dobrze bo jak by inaczej.
4. Tym co chorują zdrowia dużo.
5. Tym co po wizycie się martwica bo serduszka nie było jeszcze głowa do gory. Mój gin mówi ze nie ma co iść szybciej niż kolo 7 tygodnia bo raz ze malo widać a dwa pozniejsze nerwy bardzo szkodza.
6. Tym co doswiadczyly ostatnio objawów dosadnie mówiących o ciąży gratujuje ale nie zazdroszcze(mylenie). Ja to mam cyce większe i pol dnia bym przespała. I to tyle z objawów.
7.więcej nie pamietam co miałam pisać. OOo to kolejny mój objaw ciąży. Mózg zanikajacy.
Pisząc ogólnie:
1. Witam nowe mamusie.:-)
2. Tym co miały ostatnio wizyty gratuluje serduszek bijących.
3. Tym co maja jutro wizytę (emenems) trzymam &&&. Będzie dobrze bo jak by inaczej.
4. Tym co chorują zdrowia dużo.
5. Tym co po wizycie się martwica bo serduszka nie było jeszcze głowa do gory. Mój gin mówi ze nie ma co iść szybciej niż kolo 7 tygodnia bo raz ze malo widać a dwa pozniejsze nerwy bardzo szkodza.
6. Tym co doswiadczyly ostatnio objawów dosadnie mówiących o ciąży gratujuje ale nie zazdroszcze(mylenie). Ja to mam cyce większe i pol dnia bym przespała. I to tyle z objawów.
7.więcej nie pamietam co miałam pisać. OOo to kolejny mój objaw ciąży. Mózg zanikajacy.
reklama
Hej,
leżę i odpoczywam, bo nasprzątałam się dzisiaj ciut, nalatałam "po mieście" i co chwila mnie ciągnie tak kłująco ni to w bliźnie po cc, ni to w jajnikach. Albo coś nacięgnęłam od schylania is przątania, albo od kichania- chyba coś pyli. A może wszystko razem i jeszcze się stresuję, bo jutro na badania krwi ide rano
xkarola- zdrówka dla córeczki
Iwonn- trzymam kciuki by wszystko było ok. Zapalenie nieciekawe, mam nadzieję przechodzi już?
mligocka- witaj, gratulacje
pruska- no super I jest serduszko U mojego lekarza też co 15 min i często nic nie mówi, taki typ. Trzeba samemu wypytać, bo podczas badania to on się skupia. A ostatnio chyba z pół godziny u niego siedziałam i bardzo dokłądnie badał. Ale bardzo go lubię, niestety pacjentek ma sporo
Joa.Le- Gratuluję serduszka
Ulicha- kiedy masz wizytę? Ja w środę i też się nie mogę doczekać. Szczególnie przy tych dzisiejszych bólach.
Niech już będzie ten 2 trymestr Moja siostra jest w ok. 20 tyg. była dzisiaj u mnie na chwilę. I sobie lata, chodzi, a ja kurczę kawałek przejdę i mam dość. I ciągle się zamartwiam
madzilina- może jeszcze za wcześnie i tyle. Poczekaj.
aktina- ekstra! Już się rusza Ciekawa jestem co ja w śr zobaczę
Iwonn- daj znać co i jak. Trzeba mieć nadzieję i wierzyć, ze będzie dobrze
Tymuniek- witaj. Trzymam kciuki by było dobrze
Sierpniowa- witaj
Tutti- dobrze, że dobrze
żabila- haha, ja też ciągle coś zapominam
Martwię się tym ciągnięciem. Ehh ja zawsze coś nawywijam.
leżę i odpoczywam, bo nasprzątałam się dzisiaj ciut, nalatałam "po mieście" i co chwila mnie ciągnie tak kłująco ni to w bliźnie po cc, ni to w jajnikach. Albo coś nacięgnęłam od schylania is przątania, albo od kichania- chyba coś pyli. A może wszystko razem i jeszcze się stresuję, bo jutro na badania krwi ide rano
xkarola- zdrówka dla córeczki
Iwonn- trzymam kciuki by wszystko było ok. Zapalenie nieciekawe, mam nadzieję przechodzi już?
mligocka- witaj, gratulacje
pruska- no super I jest serduszko U mojego lekarza też co 15 min i często nic nie mówi, taki typ. Trzeba samemu wypytać, bo podczas badania to on się skupia. A ostatnio chyba z pół godziny u niego siedziałam i bardzo dokłądnie badał. Ale bardzo go lubię, niestety pacjentek ma sporo
Joa.Le- Gratuluję serduszka
Ulicha- kiedy masz wizytę? Ja w środę i też się nie mogę doczekać. Szczególnie przy tych dzisiejszych bólach.
Niech już będzie ten 2 trymestr Moja siostra jest w ok. 20 tyg. była dzisiaj u mnie na chwilę. I sobie lata, chodzi, a ja kurczę kawałek przejdę i mam dość. I ciągle się zamartwiam
madzilina- może jeszcze za wcześnie i tyle. Poczekaj.
aktina- ekstra! Już się rusza Ciekawa jestem co ja w śr zobaczę
Iwonn- daj znać co i jak. Trzeba mieć nadzieję i wierzyć, ze będzie dobrze
Tymuniek- witaj. Trzymam kciuki by było dobrze
Sierpniowa- witaj
Tutti- dobrze, że dobrze
żabila- haha, ja też ciągle coś zapominam
Martwię się tym ciągnięciem. Ehh ja zawsze coś nawywijam.