reklama
Chciejka om byla 06.04
Niestety krwotoki z nosa przypisane sa ciazy pamietam jak w pierwszej mnie to meczylo natomiast teraz jest zupelnie inaczej i to ze wszystkim moze zasluga naturalnej wit c ktora biore juz pol roku hmm
Zdrowka dziewczyny i milego dnia
Niestety krwotoki z nosa przypisane sa ciazy pamietam jak w pierwszej mnie to meczylo natomiast teraz jest zupelnie inaczej i to ze wszystkim moze zasluga naturalnej wit c ktora biore juz pol roku hmm
Zdrowka dziewczyny i milego dnia
Witam;-)
Emenems trzymam kviuki za wizyte*&&&&
Witam nowe mamusie;-)
Iwonn jak sie dzisiaj czujesz?
Xkarola zdrowka!! Kurde ze tez sie zarazilas od coreczki;/ ale mam nadzieje ze szybko z tego wyjdziesz;-)
Wiecej niepamietam;/ wiecie ze cos z tym jwst ze w ciazy mam kiepska pamiec??;-)
Emenems trzymam kviuki za wizyte*&&&&
Witam nowe mamusie;-)
Iwonn jak sie dzisiaj czujesz?
Xkarola zdrowka!! Kurde ze tez sie zarazilas od coreczki;/ ale mam nadzieje ze szybko z tego wyjdziesz;-)
Wiecej niepamietam;/ wiecie ze cos z tym jwst ze w ciazy mam kiepska pamiec??;-)
Sierpniowa
Fanka BB :)
madziolina_p rany, faktycznie dziwny lekarz. Sprawia wrażenie niekompetentnego...
xkarola ja jeszcze na przeziębienie polecam napar z kawałka cytryny, kilku ząbków czosnku, łyżeczki miodu, startego lub mielonego imbiru i goździków. Zalewasz to wrzątkiem, przykrywasz na 10 minut, przecedzasz i pijesz. Na katar dobry jest napar z majeranku. Dwie łyżki majeranku zalewasz wrzątkiem. Ostawiasz pod przykryciem na 10minut, przecedzasz, dodajesz trochę miodu i pijesz. U mnie zawsze pomagało. Zdrówka!
julia0903 ja w pierwszej ciąży ciągle zapominałam co miałam zrobić/ powiedzieć i często brakowało mi słów. Zostało mi to do dziś, a tu już druga ciąża:-)
Miałam ciężką noc. Do 23:00 nie mogłam zasnąć, a od 2:00 sąsiad obok zrobił imprezę i do 4:00 wrzaskom nie było końca. Po 5:00 wstał Wojtuś- pełen energii do zabawy:-)
xkarola ja jeszcze na przeziębienie polecam napar z kawałka cytryny, kilku ząbków czosnku, łyżeczki miodu, startego lub mielonego imbiru i goździków. Zalewasz to wrzątkiem, przykrywasz na 10 minut, przecedzasz i pijesz. Na katar dobry jest napar z majeranku. Dwie łyżki majeranku zalewasz wrzątkiem. Ostawiasz pod przykryciem na 10minut, przecedzasz, dodajesz trochę miodu i pijesz. U mnie zawsze pomagało. Zdrówka!
julia0903 ja w pierwszej ciąży ciągle zapominałam co miałam zrobić/ powiedzieć i często brakowało mi słów. Zostało mi to do dziś, a tu już druga ciąża:-)
Miałam ciężką noc. Do 23:00 nie mogłam zasnąć, a od 2:00 sąsiad obok zrobił imprezę i do 4:00 wrzaskom nie było końca. Po 5:00 wstał Wojtuś- pełen energii do zabawy:-)
Uff- już po badaniu krwi, 3 ampułki mi zabrali, aż mnie głowa rozbolała. Teraz wcinam śniadanie. Już głodna byłam przed i myślałam, ze w laboratorium padnę.
Ciągnięcie przeszło na szczęście. Za to jak zwykle bolą mnie plecy.
agjoa- witaj
Emenems- trzymam kciuki
madziolina- to faktycznie dziwny i lepiej go zmienić. Mój to o wszystko wypytuje dokładnie, zawsze bada na fotelu, tylko przy badaniu mało mówi
xkarola- *spam* na gardło jest chyba *spam* Gardło, pastylki do ssania bez cukru, 16 szt. - Portal Dbam o Zdrowie., no i ja psikałam hasco septem, bo w sumie działa to miejscowo
A na katar najlepsze napary z majeranku.
Iwonn- daj znać, martwimy się
Sierpniowa- ja się nie wyspałam, bo Młoda nam się jak zwykle do łóżka wpakowałą (ja nie wiem po co ona ma swoje) i mi pierzynę zabierali
U mnie zapowiada się ładny, słoneczny dzień. Za to ja psikam co chwila, więc pewnie coś pyli- a tu nic nie mogę wziąć.
Ciągnięcie przeszło na szczęście. Za to jak zwykle bolą mnie plecy.
agjoa- witaj
Emenems- trzymam kciuki
madziolina- to faktycznie dziwny i lepiej go zmienić. Mój to o wszystko wypytuje dokładnie, zawsze bada na fotelu, tylko przy badaniu mało mówi
xkarola- *spam* na gardło jest chyba *spam* Gardło, pastylki do ssania bez cukru, 16 szt. - Portal Dbam o Zdrowie., no i ja psikałam hasco septem, bo w sumie działa to miejscowo
A na katar najlepsze napary z majeranku.
Iwonn- daj znać, martwimy się
Sierpniowa- ja się nie wyspałam, bo Młoda nam się jak zwykle do łóżka wpakowałą (ja nie wiem po co ona ma swoje) i mi pierzynę zabierali
U mnie zapowiada się ładny, słoneczny dzień. Za to ja psikam co chwila, więc pewnie coś pyli- a tu nic nie mogę wziąć.
xkarola
Mam hascosept zapytam dzis gina czy moge.
Moje dziecko jest nauczone spac u siebie w lozeczku do nas wogole niechce wchodzic. Rano czasem ja klade i jej bajke wlaczam a ja jeszcze leze ale ona zaraz ucieka do swojego lozeczka ☺
Drugie tez bede chciala nauczyc spac w swoim.
Apropo spania myslicie ze moja dwu latka a w styczniu 2 i pol bedzie chciala spac w swoim nowym lozku w pokoju obok?? Niewiem jak to zrobic bo chcemy jej lozko kupic z barierkami na 3/4 lozka zeby niespadla ale boje sie. Niewiem czy nielepiej drugie lozeczko kupic.
Moje dziecko jest nauczone spac u siebie w lozeczku do nas wogole niechce wchodzic. Rano czasem ja klade i jej bajke wlaczam a ja jeszcze leze ale ona zaraz ucieka do swojego lozeczka ☺
Drugie tez bede chciala nauczyc spac w swoim.
Apropo spania myslicie ze moja dwu latka a w styczniu 2 i pol bedzie chciala spac w swoim nowym lozku w pokoju obok?? Niewiem jak to zrobic bo chcemy jej lozko kupic z barierkami na 3/4 lozka zeby niespadla ale boje sie. Niewiem czy nielepiej drugie lozeczko kupic.
reklama
Joa.Le
Madziolina .... Kobieto 4 tydzien ?? Kochana - u mnie dopiero w 8 chca robic usg... Wczesniej to mowia ze jak sikacz ok to ok - trzeba czekac trzymam kciukasy !!
Joa -coz za widoki!!!! Piękne dziecię !!!
A powiedz mi jakie badania genetyczne masz e pakiecie ? Bo ja to bede musiała raczej sama, jutro raczej ostatnia wizyta w klinice
Hej, no właśnie nie wiem jakie badania, bo gin nie wytlumaczyl, a ja caly czas bylam pod wrazeniem jak serduszko pulsuje i nie zapytałam Dopiero przy rejestracji dowiedziałam sie,ze będzie to usg 3d plus badania krwi w 12 tygodniu i badanie będzie powtórzone ale nie wiem kiedy. I to juz byla wizyta nie w ramach in vitro tylko prywatna. Pewnie za dużo nie pomogłam.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Madziolina to bardzo wcześnie, bądź dobrej myśli, maleństwo się rozwinie
Iwonn jak dzisiaj? Jestem z Tobą myślami.
XKarola współczuje, ja dopiero wychodzę z choroby. Mi pomaga syrop z dzieciństwa - pokrojona cebula zasypana cukrem. Po czasie puszcza sok i jak powoli pijesz sobie drobinki takiego syropu to koi gardło. Ale zapach z buzi nie jest zachęcający
Dzisiaj był pierwszy dzień kiedy zjadłam całą kanapkę na śniadanie i wypiłam kubek herbaty! Nowa jakość życia Mam nadzieję, że już więcej mdłości los dla mnie nie przewidział, bo bo ścisk żołądka po 2 łykach wody to była już przesada