reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pojadę w piątek do lekarza po skierowanie i w poniedziałek 11.05 pojadę na usg. Tak chyba będzie najlepiej. Przynajmniej będę spokojna.
Co do mojego męża to właśnie mam problem, bo on nie chciał drugiego dziecka i teraz się do mnie nie odzywa w ogóle :-( jest mi przykro i smutno. Wykancza mnie psychicznie. Mam nadzieję, że niebawem mu przejdzie... Aczkolwiek to mega ciężki charakter.

reklama
Saguaro bezsensu sa ci mezowie..... moj chce strasznie drugie ale jak sie urodzi to pewbie nie bedzie sie zajmowal....ehhhh

Karola - może jakaś modernizacja na stronce i stąd takie kwiatki :)

Saguaro - oj tam tak gada pewnie tylko, maluszek się urodzi to pokocha jak pierwsze :) Mój tez długo nie chciał, mi się pierwszej zachciało i jakos tak pod koniec roku go przekonałam :) nie miał wyjścia hehe :p jak masz możliwość 11 iść to fajnie, nie bedziesz sie zamartwiac niepotrzebnie :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja po wizycie. Zarodek 5 mm, i nawet jest serduszko. :tak: Jestem chyba w szoku trochę, hihi. Kolejna wizyta 27. maja.Muszę ochłonąć. :-)

No i witam nowe styczniówki!

Aktina - no po przeliczeniu to kiepsko płacić składki, żeby dostać tyle samo :-D odnośnie karty Rossmann to idziesz na zakupy, przy kasie pytasz o kartę, pani Ci nabija od razu na nią punkty, daje kartę a Ty ją musisz w domu zarejestrować. Wiem, bo sama robiłam to parę dni temu :)

anula88 - witaj :) gratulacje! :) kolejna po długich staraniach, chyba mamy dobry czas na sukcesy.

SeeYou - witaj! Na pewno będzie dobrze, czas szybko minie do wizyty. Gratuluję ciąży mamusiu :) robiłaś test czy betę?

saguaro - jaki dzisiaj wysyp, jedna pod drugą! :-D witaj (po raz trzeci to piszę) ;) ładny wynik bety, gratuluję! Ja na Twoim miejscu poczekałabym spokojnie na wizytę u swojego gina, z resztą ja sama tak robię. Mam 19.05 dopiero ale nie chcę iść do żadnego innego.

Jagoda - o jaaa!! Gratulacje!! Strasznie Ci zazdroszczę serduszka, już się nie mogę doczekać :) Powiedz jakie ciekawe zalecenia Ci dał lekarz, może coś nam też podpowiesz :)

Jak będę miała chwilę dziewczyny to Was wpiszę na listę na pierwszej stronie :) Na razie zasypiam na stojąco a mam mnóstwo spraw do ogarnięcia.

Anula, saguaro - podajcie mi przewidywaną datę porodu oraz datę najbliższej wizyty, jeśli chcecie żebym Was wpisała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola, OM 26 marca. No szybko się serduszko pokazało, nawet gin był troszkę zaskoczony. :) Więc nie smuć się, tylko spokojnie czekaj na następną wizytę.:)

W sumie żadnych zaskakujących zaleceń nie dostałam. Ciąża to nie choroba, lekarz nie widzi nic przeciwko jodze. :D Mam oczywiście skierowanie na badania.

No właśnie, polecacie jakieś witaminki?

Ostatnia edycja:
Do góry