reklama
Innabajka
Fanka BB :)
dzisiaj przyjechały moje pokrowce na krzesła, kiedyś wrzucałam fotke. Muszę powiedzieć że są super, uszyli mi na miarę i wybrany wzór. Materiał mocny a zapłaciłam za 4 pokrowce tylko 140zł, gdzie w ikea niektóre 80zł za sztukę
Oglądałam wczoraj zapowiedz tego serialu 600 gramów szczęścia i tylko się zaryczałam z mężem
Oglądałam wczoraj zapowiedz tego serialu 600 gramów szczęścia i tylko się zaryczałam z mężem
Juti777
Simka ja też wstaje połamana. W ogóle już nie pamiętam co to przespana w całości i komforcie noc...
Co do remontów, to mnie to dopiero czeka. Właściwie nie remont a urządzenie od podstaw nowego mieszkania. W tym miesiącu muszę ogarnąć architekta bo muszę trochę przebudowę zrobić i musi mi w tym pomóc. Ehhhh... z jednej strony mega się cieszę, a z drugiej jestem przerażona. Tym bardziej, że trzeba będzie w to włożyć kupę kasy. Więc chciałabym żeby było wszystko idealnie.
Co do remontów, to mnie to dopiero czeka. Właściwie nie remont a urządzenie od podstaw nowego mieszkania. W tym miesiącu muszę ogarnąć architekta bo muszę trochę przebudowę zrobić i musi mi w tym pomóc. Ehhhh... z jednej strony mega się cieszę, a z drugiej jestem przerażona. Tym bardziej, że trzeba będzie w to włożyć kupę kasy. Więc chciałabym żeby było wszystko idealnie.
grubasek 32
To nasz dzisiejszy zakup dla Adrianny za 850 złotych i po pierwszym dziecku używane tylko korytko a spacerówkę kupili sobie inna więc wózek praktycznie nowy Miałam problem przez dwa dni nie mogłam się zalogować ale udało się. Jutro nadrobię zaległości z czytaniem i się odezwę. Mała szleje wieczorem już o stałej porze ok godz 23 i to już jest tradycja a w ciągu dnia to zależy co robię. Spokojnej nocy mamusie i dzidziusie i witam nowe mamusie
Załączniki
Emenems, szczegolnie jak bylo goraco....anatomii mozna sie bylo uczyc na moich rekachGrubasek - śliczny !! Ja bede miec mega podobny
Dziewczyny czy wam tez tak żyły wyłażą ??
Zobacz załącznik 709567
Fuuuuu...
reklama
Bubcia501
Grubasek - śliczny !! Ja bede miec mega podobny
Dziewczyny czy wam tez tak żyły wyłażą ??
Zobacz załącznik 709567
Fuuuuu...
U mnie takie same żyły i przed ciążą były Ale u mnie to rodzinne