reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti777 oj to cieżko jak jednak musisz.

Aktina a czemu to tak rozdzielili ? U nas tez jest system ktory niestety dzieci przezywają. Co roku inny nauczyciel.

xkarola współczuje sytuacji z dziadkiem :( zrozumiałe czemu nie masz głowy teraz :(
A dzidzia już spora ,kto by pomyślał pół kilo pod sercem :)

Simka no ja to nawet znam ludzi ktorzy tylko chcą miec córki. Ja tam najpierw chciałam parke ,ktora zreszta mam. Ale nim urodziła sie córka straciłam maleństwo i od wtedy było mi juz wszystko jedno. Nie bede zanudzać na temat moich ciąż. Jedno jest pewne są burzliwe i trudne.

Bubcia501 niech Zosia rośnie duża i zdrowa :)

Psulettah , Emenems widzę wy też miłośniczki futrzastych ubran :)
Ja kupiłam piżamę jedyna jaka została w rozmiarze xs (choc chyba cos im sie pomyliło bo i tak wielka)
Nie dość ,że różowa to puchata i wyglądam w niej jak wielka kulka lub królik :D

Pyscek no to zakupy udane ładnie ;)

Wy remontujcie ,a mnie to dopiero czeka. W sumie nie w związku z dzidzia ,a chęcią zmiany :)

Do sypialni planuje dokupić jedynie fotel by wygodnie siedzieć podczas karmienia maleństwa :)

Za to napaliłam się na kanapę taka wielka rogowa i juz w wyobraźni widzę jak podczas jesiennych wieczorów sie na niej wyleguje :D

reklama
Miętowo brązowy super ale maz uczulony na mięte :(

A weź zobacz jeszcze ten pokój ImageUploadedByForum BabyBoom1441826218.163153.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1441826230.916731.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1441826239.270671.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441826218.163153.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441826218.163153.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 64
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441826230.916731.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441826230.916731.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441826239.270671.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441826239.270671.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 59
Hejo ja juz po szkole, baaaardzo mi sie podobalo, dzis bylo spotkanie z fizjoterapeutka i rehabilitantka dzieci mowila tyle mega waznych rzeczy, ze az notowalam :p w kazdym razie z ostatnio poruszanych tematow, absulutnie odradzala ochraniacze na lozeczko, bo smiala sie, ze do nich jeszcze tylko baldachim i buda bez doplywu powietrza sie robi, po za tym szczebelki odgrywaja role w rozwoju malucha, ma za nie lapac itd, w ogole mowila jak ustawic lozeczko, jak zmieniac pieluchy, jak ubierac dzieci, jak podnosoc z lozeczka, zeby na sile nie sadzac i nie stawiac na nogi, bo najczesniej szybko wcale nie znaczy dobrze, dziecko ma jakis swoj czas biologiczny na pewne rzeczy i nie powinno sie nic przyspieszac, bo mozna uszkodzic miednice, kregoslup, zaburzyc motoryke, odruchy poznawcze itp. Baaardzo duzo praktycznych i pozytecznych informacji ;-)
A na koniec sluchanie serduszek- to byl moj pierwszy raz ! ;-)

Paulina mierzylam taka brazowo w nd u nas w sklepie stacjonarnym jakos 41 zl wychodzila, byly tez swietne kamizelki w tym samym stylu ;-)

Moje jelita tak sie dzis skrecily, ze zwijam sie z bolu... nie lubie ich

Super inspiracje, u mnie na szczęście remont się skończył i czeka mnie ogarnianie mega syfu :p
Jak wszystko urządzę to zrobię zdjęcia :)

Ja teraz zapisuje się do szkoły rodzenia, mam blisko domu i jest bezpłatna :) ciężko mi was nadrobić bo pochłaniały mnie sprawy remontowe i szczerze współczuję jeśli ktoś planuje hehe ja miałam już dosyć :szok:

Super inspiracje, u mnie na szczęście remont się skończył i czeka mnie ogarnianie mega syfu :p
Jak wszystko urządzę to zrobię zdjęcia :)

Ja teraz zapisuje się do szkoły rodzenia, mam blisko domu i jest bezpłatna :) ciężko mi was nadrobić bo pochłaniały mnie sprawy remontowe i szczerze współczuję jeśli ktoś planuje hehe ja miałam już dosyć :szok:

Mi przyjaciółka przyjedzie posprzątać po remoncie wiec o tyle dobrze ze nie będę musiała :) ale nie mogę już autem jeździć wam powiem bo mi ręce drętwieją :/

Próbowałam trochę poczytać wstecz... Ale wy piszecie! Zakupy wszystkie super, bluzy z uszami rewelacja, inspiracje pokojowe dobijaja bo ja nic nie mam i mieć nie będę... Ten kolorowy pokój super, taki trochę tęczowy, lubimy ;)

Bubcia dotarłam do twojego pytania nawet ;) Simka dobrze pisze, mało shea jest wielce ok. Można zrobić taką mieszankę rozpuścić shea, olej kokosowy, dodać parę kropel olejku np . lawendowego, jak zastygnie będzie fajna konsystencja bo samo mało jest dość twarde i nie zawsze się łatwo rozprowadza. Zarówno olej koko jak i shea zawierają też naturalne filtry przeciwsłoneczne, może niewielkie ale zawsze, wiec warto ich używać bo nieraz zimowe słońce lubi opalić ;)

Ostatnia edycja:
Marcepanek- mnie też remont czeka. I chyba na ten czas się wyprowadzę :p

Widze tu doradztwo remontowo- wnętrzarskie pełną parą :p

Paulina- mi drętwieją w nocy :( Dzisiaj normalnie aż się przestraszyłam. Leżałąm na lewej stronie, a zdrętwiała mi prawa dłoń. Nie wiem jakim cudem, ale się obudziłam nie czując jej. Niby rozmasowałam, a zaraz jak mi mrowienie się zaczęło, aż bolało!

Dzisiaj z kolei zdycham na ból żeber i biodra. Ja nie wiem jak ja sypiam i co ja w nocy robię, ale mój mąż twierdzi ze chyba biegam, skoro rano codziennie połamana się budzę :)

reklama
Marcepanek- mnie też remont czeka. I chyba na ten czas się wyprowadzę :p

Widze tu doradztwo remontowo- wnętrzarskie pełną parą :p

Paulina- mi drętwieją w nocy :( Dzisiaj normalnie aż się przestraszyłam. Leżałąm na lewej stronie, a zdrętwiała mi prawa dłoń. Nie wiem jakim cudem, ale się obudziłam nie czując jej. Niby rozmasowałam, a zaraz jak mi mrowienie się zaczęło, aż bolało!

Dzisiaj z kolei zdycham na ból żeber i biodra. Ja nie wiem jak ja sypiam i co ja w nocy robię, ale mój mąż twierdzi ze chyba biegam, skoro rano codziennie połamana się budzę :)

Gadałam o tym z bliźniaczymi mamami i tam co druga to ma wiec nie ma chyba co sie martwić podobno po ciąży przechodzi :)

Do góry