reklama
Przedpokój to jest gigant! Ja myśle ze najlepiej byliby zrobić komody pod zabudowę na skosie żeby miejsce zaoszczędzić a pod oknem bym dała fotel i obok łóżeczko
No wlasnie likwiduje przedpokoj przesuwając sciane z pokoju bo bezużyteczny ten przedpokoj .... a jakie kolory ??
futurystka
Fanka BB :)
Śliczne te inspiracje, też bym zaszalała ale nie mam gdzie póki nowego mieszkania nie znajdziemy
Śliczne te bulzy również, ja to już się nie mieszczę w kurtkę a jak będzie jeszcze zimniej to chyba wcale nie będę z domu wychodzić
Śliczne te bulzy również, ja to już się nie mieszczę w kurtkę a jak będzie jeszcze zimniej to chyba wcale nie będę z domu wychodzić
No wlasnie likwiduje przedpokoj przesuwając sciane z pokoju bo bezużyteczny ten przedpokoj .... a jakie kolory ??
Mi dla dziewczynki podoba sie szare ściany malinowe dodatki i białe meble albo beżowo-brązowe ściany białe meble i dodatki w biało-czerwona kratkę
Mi dla dziewczynki podoba sie szare ściany malinowe dodatki i białe meble albo beżowo-brązowe ściany białe meble i dodatki w biało-czerwona kratkę
No dobra a jak chce meble koloru drewna ?? poradź cos Pani...
No dobra a jak chce meble koloru drewna ?? poradź cos Pani...
Hmm moze tak
Pomysle jesszcze o czyms
Załączniki
Pomęczę cie jesCze - teraz sie skupisz to se wyobrazisz - to jest moja góra
Przedpokoj to sciema bo tam okna nie ma ciemno jak w d.... I tylko na rysunki kanapa fajnie wyglada...
Wiec to co teraz tata zrobił to rozebrał to z napisem BOD czyli schowek, i powiększyliśmy sypialnie
Teraz chcemy przesunąć ta sciane na ktorej sa drzwi do lini schodow a potem podzielić na dwa
Ta sciana po prawej zniknie i bedzie dalej
Sciana działowa miedzy oknami nedzie leciec i to bedzie czesc z nasza sypialnia
A to bedzie jej czesc
Oczywiscie powiększona
Dobra to tyle - i wyjdą z trgo takie pokoiki jak ci pokazalam kumasz nie ??
Przedpokoj to sciema bo tam okna nie ma ciemno jak w d.... I tylko na rysunki kanapa fajnie wyglada...
Wiec to co teraz tata zrobił to rozebrał to z napisem BOD czyli schowek, i powiększyliśmy sypialnie
Teraz chcemy przesunąć ta sciane na ktorej sa drzwi do lini schodow a potem podzielić na dwa
A to bedzie jej czesc
Oczywiscie powiększona
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441825030.736552.jpg31,2 KB · Wyświetleń: 61
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441825209.679175.jpg26 KB · Wyświetleń: 73
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441825262.346784.jpg25,3 KB · Wyświetleń: 64
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1441825311.679695.jpg23,8 KB · Wyświetleń: 64
Pomęczę cie jesCze - teraz sie skupisz to se wyobrazisz - to jest moja góra
Zobacz załącznik 709539
Zobacz załącznik 709544
Zobacz załącznik 709545
A to bedzie jej czesc
Zobacz załącznik 709546
Oczywiscie powiększona
Kumam kumam nawet mam już jakiś pomysł jakby to mogło wyglądać
A zobacz jeszcze te kolory - mi sie podoba bardzo
Załączniki
Kumam kumam nawet mam już jakiś pomysł jakby to mogło wyglądać
A zobacz jeszcze te kolory - mi sie podoba bardzo Zobacz załącznik 709547
Mnie sie podoba tylko małżonek chce "kolorowy " cokolwiek to ma znaczyć ... Nie wiem co mu zaproponować ..łóżeczko m białe ktore poki co bedzie na dole, dostawkę do łóżka zamowilam drewniana w kolorze drewna bo mi tak pasuje do sypialni mojej s potem mozna z niej ławę robic a jak drewniane tp łatwo zmienic kolor potem
Plis cos pomoz - tata bedzie za miesiac sie sciany zrobi a potem bitwa o kolory ...
reklama