reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziewczyny, ale produkujecie, od rana mnie nie bylo i tyle do poczytania;)

gratuluje dziewczynom po połowkowych!

witaj Futurystka:)

widze, ze juz wiekszosc dopadl szal zakupowy i syndrom wicia gniazda. Ja tez dzis przyszalalam, kupilam na olx kombinezonik dla Jagody, ktory mialam upatrzony w h&m (za 129 chyba) a ja kupilam za 50, w super stanie:))
image.jpg
I zamowilismy mebelki do pokoju ( lozeczko z opcja tapczanika, przewijak, szafe i regaly) z tej serii
image.jpg

No i "atrakcja" dnia czyli zaliczenie izby przyjec bo tak bolal mnie brzuch od rana, ze juz wpadlam w panike. Cale szczescie wszystko ok, macica sie rozciaga. A i dowiedzialam sie, ze miedzy 20-24 tygodniem bardzo czest bedzie sie stawial brzuch a pozniej od 34 tygodnia

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 90
Dziewczyny, ale produkujecie, od rana mnie nie bylo i tyle do poczytania;)

gratuluje dziewczynom po połowkowych!

witaj Futurystka:)

widze, ze juz wiekszosc dopadl szal zakupowy i syndrom wicia gniazda. Ja tez dzis przyszalalam, kupilam na olx kombinezonik dla Jagody, ktory mialam upatrzony w h&m (za 129 chyba) a ja kupilam za 50, w super stanie:))
Zobacz załącznik 708945
I zamowilismy mebelki do pokoju ( lozeczko z opcja tapczanika, przewijak, szafe i regaly) z tej serii
Zobacz załącznik 708946

No i "atrakcja" dnia czyli zaliczenie izby przyjec bo tak bolal mnie brzuch od rana, ze juz wpadlam w panike. Cale szczescie wszystko ok, macica sie rozciaga. A i dowiedzialam sie, ze miedzy 20-24 tygodniem bardzo czest bedzie sie stawial brzuch a pozniej od 34 tygodnia

Mam taki sam kombinezon tylko granatowy :) a mebelki super śliczne :)

Śliczne mebelki Paulina !!

Ja się nie mogłam powstrzymać i kupiłam ciuszki dla dziewczynki :-D Ale pokażę wam jak już odbiorę, najprawdopodobniej w poniedziałek bo to używki z grupy "Bydgoska giełda mam" :-D

Paulettah- a propos parapetu to docinamy go na odpowiednie długości i do zamontowania będą potrzebne specjalne katowniki. Około 10 i 10 cm chyba że parapet jest krótszy. Podkuwamy miejsce około 15 cm od szafki na katownik i mocujemy go. Ewentualnie można inny rodzaj kupić i zamontować parapet do szafki. Często półki na ścianach mają pod spodem takie kątowniki Ale jest ich naprawdę duży wybór i można dobrać odpowiedni żeby nie było go widać. Miejsca połączeń to najlepiej poszewka specjalna w kolorze lub silikon w potrzebnym kolorze. Od strony białego okna silikon biały. Kolorowy nie wygląda za dobrze.

paulinas8- śliczne mebelki i fajny kombinezon :)

Mnie dzisiaj na wieczór ciągnie po bokach brzucha. I znowu jak miałam spokój ze 2 tyg z tym przeskakiwaniem w okolicy pępka, to znów ze dwa razy się zdarzyło

reklama
Do góry