reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

paulinas8- i przez to byle bólem się schizuję :)

Się wkurzam. Płacę kupę kasy za tv i co? Znowu nie mam ZADNEGO kanału. Bo deszcz pada i pewnie się antena przestawiła. pół roku spokoju, burza, wichura i znów na dach trzeba wchodzić. Kurka no, ani sobie mam talent nie obejrzę, a Młoda nie obejrzy krainy Lodu. Wk... się można, bo M się nie chciało wleźć na dach po burzy we wtorek. To jutro będzie w deszczu szedł

A masz osłonkę na gruszkę przy talerzu ??

reklama
Szukam tej nazwy tej wanienki i dupa nie moge znalezc nie pomyslałam zeby nazwe spisać tsk skupiona byłam na zdjęciu... Jutro wracam do domu to spokojnie pogrzebie na kompie to bede pamietać zeby dac znac :)

emenems- a ja się zastanawiam jaka osłonka na jaką gruszkę przy talerzu :p Czy taką do wyciągania glutów, czy taką na owoc, o co Ci z tą gruszką chodzi :p Dopiero po chwili zrozumiałam :p A nie wiem czy mam, bo to mąż włazi na dach, a nie ja :) Ja tylko płacę rachunki za tv

Tak dokładnie. Ja też tak to widzę. Kątowniki pójdą pod parapetem. Kątowniki czyli takie L tylko odwrócone. Dłuższa strona na parapet a krótsza na szafkę. Chyba że obie strony będą równe. Krótkie wkręty około 1 cm chyba że parapet cieńszy Ale raczej nie.

Bardzo Ci dziękuje :* pochwale sie efektem jak już będzie zrobione :)

emenems- a ja się zastanawiam jaka osłonka na jaką gruszkę przy talerzu :p Czy taką do wyciągania glutów, czy taką na owoc, o co Ci z tą gruszką chodzi :p Dopiero po chwili zrozumiałam :p A nie wiem czy mam, bo to mąż włazi na dach, a nie ja :) Ja tylko płacę rachunki za tv

No hahaahahah beka :) no musisz miec osłonkę taka plastikowa nad :) bedzie lepiej - wiem o co kaman bo mam to samo albo troche lepeiej ustawic antenę musisz sprawdzic na dekoderze jaka masz moc sygnału i polepszyć

Pali Was zgaga? Ja dzisiaj męczę się cały dzień, a tak to od paru dni codziennie wieczorem :baffled::baffled::baffled: Ble.

Ja mam wanienkę ze stelażem. Fajna sprawa, bo stelaż się składa i gdzieś chowa. Ja mam małą łazienkę więc się sprawdziło. Teraz wkładamy wanienkę do dużej wanny i tak kąpiemy małego.

A w ogóle dzisiaj urządziłam sobie z małym i moją mamą wycieczkę do moich dziadków. Dziadki szczęśliwe, dziecko szczęśliwe. Potem jeszcze posiedzieliśmy do 19:00 u mojej mamy i dzień zleciał. Dziecko mi biega jak szalone cały czas. Nie potrafi na chwilę usiąść, tylko ciągle w biegu. Mój mąż na wyjeździe, wraca jutro. Czeka mnie samotna noc :-(

Dzis dziecko mi sie nie ruszało wogole moze z dwa razy cos - czas wrocic do domu i do swoich zajęć bo mała pewnie tez czuje ze to wszystko nie tak jak powinno byc.

Strasznie mnie teraz na wieczor ciągną pachwiny na szczescie moe brzuch ale te pachwiny masakra.

Mam nadzieje ze wszystko z nia ok po tym takim tygodniu biegania w kółko ... Wizyta u położnej następny poniedziałek to posłuchamy serducha - teraz zaluje ze nie mam tego urządzenia co Marcepanek :/

reklama
Do góry