futurystka
Fanka BB :)
Nom ja nie nadążam w temacie, ile nas tu jest wszystkich?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulettah- a propos parapetu to docinamy go na odpowiednie długości i do zamontowania będą potrzebne specjalne katowniki. Około 10 i 10 cm chyba że parapet jest krótszy. Podkuwamy miejsce około 15 cm od szafki na katownik i mocujemy go. Ewentualnie można inny rodzaj kupić i zamontować parapet do szafki. Często półki na ścianach mają pod spodem takie kątowniki Ale jest ich naprawdę duży wybór i można dobrać odpowiedni żeby nie było go widać. Miejsca połączeń to najlepiej poszewka specjalna w kolorze lub silikon w potrzebnym kolorze. Od strony białego okna silikon biały. Kolorowy nie wygląda za dobrze.
simka, oczywiscie najwazniejsze co sadzi o tym lekarz no i Ty jestes po cc, ale tak dla uspokojenia cytuje lekarza z izby przyjec ( bo dzisiaj zaliczylam) " od 20 tygodnia bedzie Pani odczuwala bardzo intensywnie ciagniecia, klucia i napinanie sie macicy przez to, ze mocno pracuje i sie rozciaga no i boli przez to"paulinas8- śliczne mebelki i fajny kombinezon
Mnie dzisiaj na wieczór ciągnie po bokach brzucha. I znowu jak miałam spokój ze 2 tyg z tym przeskakiwaniem w okolicy pępka, to znów ze dwa razy się zdarzyło
Dzięki wielkie
Czyli tak jak zrozumiałam połączyć szafkę z parapetem katownikiem? Bo chce żeby to wyglądało tak( mój rysunek nie śmiać sie)
Zobacz załącznik 708951
Dzięki wielkie
Czyli tak jak zrozumiałam połączyć szafkę z parapetem katownikiem? Bo chce żeby to wyglądało tak( mój rysunek nie śmiać sie)
Zobacz załącznik 708951