reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne- ja nie widzę zdjęć. Ale skoro do 2-3 lat, to super :)
Z babybjornem to była afera na blogach w zeszłym roku, bo dostały dziewczyny do reklamy. No i wtedy dopiero się tematem zainteresowałam, bo Polka i tak za duża na nosidło była, a tu widać jak nóżki wiszą
Wycieczka z nosidłem Baby Bjorn + konkurs – Olkafasolka

Innabajka- nie pomogę, bo nie wiem. Zadzwoń do gina może?

Ja spróbuję chustować jak uda mi się chustę pożyczyć, bo nie kupię dopóki nie będę umiała wiązać. A nosidło mam w planach na lato, mam nadzieję po pół roku będzie siedzieć Maluszek, to wtedy nosidło, bo to na wyjazdach zawsze łatwiej

Młodą sprzedałam babci :p Poszłyśmy i chciała zostać, to mam chwilę dla siebie :)

reklama
uploadfromtaptalk1441469107637.jpguploadfromtaptalk1441469137586.jpg
Simka a teraz widać?

Emenems co to za twór? Wygląda jak nocnik trochę ;p jak to się nazywa?

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441469107637.jpg
    uploadfromtaptalk1441469107637.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 48
  • uploadfromtaptalk1441469137586.jpg
    uploadfromtaptalk1441469137586.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 51
Juti- fajna ta wanienka

Emenems- a co to? Takie wiaderko do kąpieli?

W poprzednim mieszkaniu też problemu nie było, bo brodzik miałam od prysznica głęboki jak wanna. Ale chyba do roku młodą w wanience myliśmy. Kurcze już nie pamiętam nawet :)

No wlasnie taka duza miska Ala wanienka - bardzo mi sie spodobało bo to spore ale na wysokość i dla nas co maja prysznice idealne zeby wstawic dziecku zeby mogło sie kapać :) ja na prwno kupie - mnie to gdzies troche ponad kolana sięgało

reklama
Do góry