grubasek 32
Fanka BB :)
Vivienne widziałam na żywo w innym kolorze jak myslelismy , że będzie synek i sa fajne i lekkie. W listopadzie chcemy kupic wózek i do tego czasu wybierzemy ten dobry i wygodny dla małej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sufit pomalowany, oczywiście cała rodzina już wie bo moja siostra ich powiadomiła jaka to jestem nieodpowiedzialna, a mój mąż to już w ogóle Tyran goni mnie do roboty.. eh..
Bubcia babybjorn to wisiadło , odpada. Ergobaby ok ale dalej nie dla nie siedzącego malucha
Juti nie będzie problemu na pewno. Polecam w temacie nosidełka i chusty forum chusty.Info skarbnica wiedzy.
Grubasek a widziałaś je na żywo? Mi się kojarzy riko alpina, w necie fajny i nie za drogo
Haha oj ty biedna, powinnaś w ciąży leżeć i z łóżka nie wstawać a ty co? Haha ludzie
Nas czeka tez malowanie bo malarz sie rozchorował i nie przyjedzie wiec musimy sie sami z tym zmierzyć :/ najgorzej ze chce wywalić czesc parapetu i wstawić pod okno komody z ikei i teraz pytanie ktoś ma z podobnymi rzeczami doświadczenie? Wie moze jak to zrobić?