reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja myślałam, że to chodzi o jakąś moją tętnicę, która doprowadza krew w macicy, a to jest tętnica dziecka? Jak moja to sie w ogóle tym nie martwiłam, ale jeżeli dziecka to niedobrze. Na szczęście 14 września mam wizyte u gina prowadzącego to wypytam o co chodzi.
Kochana,
mowa jest o Twojej tetnicy. Macica jest mocno unaczyniona

Ja myślałam, że to chodzi o jakąś moją tętnicę, która doprowadza krew w macicy, a to jest tętnica dziecka? Jak moja to sie w ogóle tym nie martwiłam, ale jeżeli dziecka to niedobrze. Na szczęście 14 września mam wizyte u gina prowadzącego to wypytam o co chodzi.

Też mi sie wydawało że to twoje ale co twoje to i dziecka :)

Czytałam że niektóre z Was kompletują wyprawkę, tez zaczynam działać i zastanawiam się nad kombinezonem są różne typowe do pasów, zwykłe i pewnie milion innych co Wy kupujecie?

Czytałam że niektóre z Was kompletują wyprawkę, tez zaczynam działać i zastanawiam się nad kombinezonem są różne typowe do pasów, zwykłe i pewnie milion innych co Wy kupujecie?

Ja mam pare kombinezonow, jak skoncze remont i bede ukladac ciuszki to wrzuce fotki. Mam z nozkami i bez ale chyba tylko taki do wozka a nie do pasow

reklama
Uzdrowilam sie! Juz tyle dni za mna chodzilo! Jestrm przeszczesliwa haha ! ;-)

Załączniki

• 1441374845871.jpg
    1441374845871.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 43
Do góry