Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Bubcia, kalogr nosidlo można bezpiecznie używać odkąd dziecko siedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój m zna się na wszystkim co z budowaniem, remontowaniem i w ogóle więc mogę się go zapytać wieczorem tylko napisz co i jak dokładnie
Staram się czytać Was codziennie,ale nie daję rady wszystkiego nadrobić :/
Ja tez juz po badaniach połówkowych.
Wszystko ok, tylko przepływ lewej tętnicy macicznej podwyższony, cokolwiek to znaczy. Doktor powiedziała, że tak może być tylko należy kontrolować. Mała była cudowna. Kamień z serca. Tym bardziej, że jadąc na badania dowiedziałam się, że moja bardzo bliska koleżanka poroniła w nocy i jest w szpitalu (przełom 2/3 miesiąca). Ehh tak strasznie mi jej żal.
Joa.Le - super ze usg ok, a z serduszkiem pewnie tak jak lekarz mówi, może tak być, nie wszystko musi być książkowo Nasze serduszko będą sprawdzac w pon, boje się okropnie, ale mam nadzieję ze będzie dobrze
Współczuję koleżance, to musi być straszne stracić swoje dzieciatko