green_parsley
Fanka BB :)
A mi dzis bratowa przywiozla z HM 3 pary spodni za cale 70 zl, dwie pary leginsow i jedne dzinsy, w koncu bedzie wygodniej ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wrazenie ze Kacperkowi jest za ciasno w brzuchu bo ciagle sztura mnie..wczoraj na zawolanie kopnal tesciowa.. pierwszy raz ktos dotknal mi brzuch i nie byl narzeczonym.. ale wiecej tego nie zrobi.. prawie sie poplakala jak ja wnuk kopnal
Juti ile dałaś za misia?Dziewczyny byłam na tych targach w Warszawie. Generalnie, dupy nie urywa, ale udało się załatwić kilka rzeczy, które chciałam.
Przede wszystkim kupiłam 2 pierwsze rzeczy dla młodego!!! Jupi!!! Whisbear'a szumiącego i od nich też otulacz, który wezmę do szpitala i w którym mały będzie spać w pierwszym okresie. Były obniżki a i tak miałam to w planach.
Poza tym chyba jutro wrócę podpisać umowę na krew pępowinową bo są spore obniżki do 1000 zeta.
No i zarezerwowałam fotelik z bazą po cenie targowej. Czyli z ok 300 zł rabatu.
:-)
Ale to taka sama cena jak w sieci...Ja tez ogladalam szumimisie jakos po 120-130 zl w zaleznosci jaki i czy siedzacy czy wiszacy ;-)