Nie, lekarka powiedziala zeby bez ryzyka zrobic test nifty ( przy amniopunkcji jest ryzyko poronienia a ja o ta ciaze walczylam 5 lat)paulinas8, a po kiepskim pappa nie proponowali Ci amnio?
reklama
Jakie łóżeczka są lepsze? Takie tańsze żeby szybko zmienić, np. SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA, czy takie droższe żeby było na dłużej, szufladki i możliwość odmontowania boku żeby było dla starszego dziecka, np. STUVA Łóżeczko z szufladami - IKEA ????
A mi sie baardzo podoba ten zestawik, a pozniej mozna zmienic na tapczanik
PINIO Zestaw MOON łóżeczko 120/60 cm z szufladą + komoda | Odbiór W-wa WOLA, wysyłka GRATIS | Zestawy mebli / Meble dla niemowląt / POKÓJ DZIECIĘCY - pippin baby
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Marzenka, wejdź sobie na allegro. Tam jest mega wybór! Ja znalazłam białe szczebelkowe z 3 poziomami wysokości i wyjmowanymi 3 szczebelkami i szufladą pod spodem za 205 zeta! Z przesyłką 245 zapłacę. A jest dużo ładniejsze niż droższe, które w sklepach widziałam.
Ja kupuję takie na ok 2 lata. Potem młody sam wybierze co lubi i jakie łóżko chce mieć. :-)
Juti a ma zdejmowaną jedną ściankę czy nie?
aneciia1
Aktywna w BB
I my mamy polowkowe 1 wrzesnia mam nadzieje ze poznamy plec.. Co do lozek to przy malym mielismy takie duze co potem sie zmienialo na tapczanik ale wyszlo tak ze jakos mi sie znudzilo i kupilismy malemu inne .. I w sumie ok bo teraz jego lozeczko przejmie dzidzia nr 2 a on ma swoje
Juti777
Fanka BB :)
Marzenka moje nie ma. Ale były i takie jak piszesz też w dobrych cenach.
Moje jest takie: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE WIKI+SZUFLADA BIAŁE ! (5071568408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moje jest takie: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE DREWNIANE WIKI+SZUFLADA BIAŁE ! (5071568408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Masz przynajmniej za sobą powiadamianie jej o rodzeństwie. To jeszcze przed nami niestety.... Co prawda on chce rodzeństwo, ale nie jestem pewna, czy w takiej kombinacjiNo moj tez ma córkę hahah i to dobrze bo on befzie wszystko robił Dlatrgo ze wszystkim zdaje sie na niego
Juti super łóżeczko Popatrzę zatem na allegroMarzenka moje nie ma. Ale były i takie jak piszesz też w dobrych cenach.
Paulinas te co pokazałaś też super, ale chyba dla mnie za drogie
Aneciia to jest nas na prawdę dużo na 1 września
Ja też lubię jesień
Ale miałam teraz rzyganie wielkie... Ale aż się ucieszyłam, bo mi lepiej W ogóle przyzwyczaiłam się już do rzygania Nie robi to na mnie wrażenia, dopóki nie naleci mi do nosa lub nie piecze w gardło. Teraz było super!
aneciia1
Aktywna w BB
Marzenka haha dla mnie w zadnej postaci nie jest fajne rzyganie .. Ale fakt daje ulge na zoladku.. A u nas corke mojego L powiadomila jej mamusia ze bedzie miec rodzenstwo .. Chcielismy jej powiedziec sami po tym usg w 13 tyg a jak jej to oswiadczylismy to mnie zmierzyla i rzucila "wiem" skad? " mama mi powiedziala" i tyle .. Uwazam ze malpa nie miala najmniejszego prawa mimo ze udostepnilam to info na fb dla znajomych i rodziny.. A ze oznaczylam mojego meza , ona chyba sie poczula w obowiazku uswiadomic jej corke .. Ah o ile byloby latwiej bez bagazu z przeszlosci choc moze to brzmi egoistycznie ..
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
My dla Marysi mieliśmy, właściwie mamy, takie przerabiane na tapczan, wczoraj właśnie kupiliśmy barierke a w pon. Zamówimy dłuższy materac. Tylko ono o tyle fajne ze szersze niż małe łóżeczka.
Wcześniej rzadko w nim spała bo przy cycu najlepiej
Wcześniej rzadko w nim spała bo przy cycu najlepiej
reklama