reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja też mam 1 września USG połówkowe! Ale nas dużo na ten termin :D Będzie raźniej. Ja, Pyscek, Innabajka, Emenems, kto jeszcze na 1.09??? Pyscek kusisz ciastem!

Niestety ja chyba pójdę sama na USG połówkowe, bo pierwszy syn mojego mężczyzny właśnie idzie do 1 klasy SP i on pójdzie na rozpoczęcie roku szkolnego, bo to ważne wydarzenie dla pierwszaka. A ja zostanę sama :( No chyba, ze zdąży na 12:00, ale pewnie nie ;( Właśnie dziewczyny, ja nie stresuję się bardzo tym, że nie umiem zajmować się niemowlakiem, bo mój facet potrafi i ma doświadczenie. Poprzednim synkiem to głownie on się zajmował, kąpał, itd. Aha i zgorszonym dodam, że nie rozbiłam związku, tylko oni rozstali się wcześniej, nie mieli ślubu i znali się tydzień przed poczęciem dziecka :szok: a jego synka uwielbiam :-) Właśnie musimy kupić sofę, żeby miał gdzie spać jak do nas wpadnie

Ja też mam 1 września USG połówkowe! Ale nas dużo na ten termin :D Będzie raźniej. Ja, Pyscek, Innabajka, Emenems, kto jeszcze na 1.09??? Pyscek kusisz ciastem!

Niestety ja chyba pójdę sama na USG połówkowe, bo pierwszy syn mojego mężczyzny właśnie idzie do 1 klasy SP i on pójdzie na rozpoczęcie roku szkolnego, bo to ważne wydarzenie dla pierwszaka. A ja zostanę sama :( No chyba, ze zdąży na 12:00, ale pewnie nie ;( Właśnie dziewczyny, ja nie stresuję się bardzo tym, że nie umiem zajmować się niemowlakiem, bo mój facet potrafi i ma doświadczenie. Poprzednim synkiem to głownie on się zajmował, kąpał, itd. Aha i zgorszonym dodam, że nie rozbiłam związku, tylko oni rozstali się wcześniej, nie mieli ślubu i znali się tydzień przed poczęciem dziecka :szok: a jego synka uwielbiam :-) Właśnie musimy kupić sofę, żeby miał gdzie spać jak do nas wpadnie

No moj tez ma córkę hahah i to dobrze bo on befzie wszystko robił :D Dlatrgo ze wszystkim zdaje sie na niego

Marzenka88 co się tłumaczysz :) teraz prawie każdy jest z takim powiedzmy "balastem życiowym"
Ja tez kiedyś byłam z rozwodnikiem i tez nie rozbiłam ich związku tylko pozew dawno był złożony zanim się poznaliśmy :)

Ja 3d mam za każdym razem :) połówkowe mam dopiero 17.09 ;(

Ulicha a już myślałam, że ja 10.09 jestem na końcu. A to chyba Ty najdłużej będziesz czekać. Który masz tydzień?

Ja dziś równo 20 kończę!!! Półmetek osiągnięty! :-) Jeszcze drugie tyle i maluch będzie z nami! Teraz już odliczamy z górki! :-D

Marzenka88 co się tłumaczysz :) teraz prawie każdy jest z takim powiedzmy "balastem życiowym"
Ja tez kiedyś byłam z rozwodnikiem i tez nie rozbiłam ich związku tylko pozew dawno był złożony zanim się poznaliśmy :)

Ja 3d mam za każdym razem :) połówkowe mam dopiero 17.09 ;(
nie chce wyjść na okropną kobietę :-D

reklama
Marzenka, wejdź sobie na allegro. Tam jest mega wybór! Ja znalazłam białe szczebelkowe z 3 poziomami wysokości i wyjmowanymi 3 szczebelkami i szufladą pod spodem za 205 zeta! Z przesyłką 245 zapłacę. A jest dużo ładniejsze niż droższe, które w sklepach widziałam.

Ja kupuję takie na ok 2 lata. Potem młody sam wybierze co lubi i jakie łóżko chce mieć. :-)

Do góry