reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A działaliśmy w środę i w sobotę rano wiec myśle, ze lekko przegapiliśmy ten odpowiedni moment :) ale z drugiej strony wielokrotnie udawało nam się lepiej wycelować i i tak nic z tego noe było także nie ma reguły! A nóż widelec! :)

W sobotę jajo pewnie przygarnęło choć jednego plemniczka [emoji846][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Obawiam się, ze zrobił sie zbuk zanim plemniki tam dotarły [emoji23] ale spoko! Bez histerii, zobaczymy za 2 tyg mniej więcej :) na walentynki ;)

Ja tak cicho marze sobie . Mój małż ma urodziny 24 marca . Chciałam mu kupić nowy telefon i już w głowie piękne pomysły o zdjęciu na ekranie pozytywnego testu :) ohhhhh dobrze , ze można sobie marzyć .
Może się spełni jak będę w to mocno wierzyć w tym mcu :)

Ojjj nieeee! Zle mnie zrozumiałaś! Nie ma się czego bać! Nie boli! :) tez nie łaskocze ale naprawdę nic strasznego! Bądź spokojna :)
Kurde a to miałaś tymi ultradźwiękami czy ręcznie tym dlutem?
U Was pewnie juz tylko tym 1 robia a u nas na nfz to pierwsze i to bez polerowania i fluoryzacji a to 2gie yo tylko pewnie prywatnie i ok 250zl!
Na szczescie komplet u siebie w miescie capnelam za 89zl tymi ultradźwiękami wiec mam nadzieje, ze bedzie humanitarnie [emoji16] bo kumpela była na NFZ tym dłutem i ponoc masakra a znieczulenia nigdy nie potrzebuje nawet przy kanałowym!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kurde a to miałaś tymi ultradźwiękami czy ręcznie tym dlutem?
U Was pewnie juz tylko tym 1 robia a u nas na nfz to pierwsze i to bez polerowania i fluoryzacji a to 2gie yo tylko pewnie prywatnie i ok 250zl!
Na szczescie komplet u siebie w miescie capnelam za 89zl tymi ultradźwiękami wiec mam nadzieje, ze bedzie humanitarnie [emoji16] bo kumpela była na NFZ tym dłutem i ponoc masakra a znieczulenia nigdy nie potrzebuje nawet przy kanałowym!

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Szczerze Ci powiem, ze nie wiem czym miałam. [emoji23] ja sisciagam kamień raz w roku prywatnie i jeździ mi tam w buzi różnymi rzeczami, nie tylko jednym urządzeniem [emoji16] nigdy nie wnikałam w szczegóły [emoji23] ale da się znieść, spoczko! Zobaczysz :)

To tak jak u mnie bylo [emoji7]
Gratuluję! Ja tez czekałam 4 tyg i na wizycie od razu bąbel 2.5cm!
Zdrówka!;*

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Dziękuję :) trochę mnie przeraża to czekanie AZ 4 TYG :D ale to pocieszające, że wtedy już na tej wizycie wszystko ładnie będzie widać :)
Pewnie najdłuższe 4tyg w Twoim życiu ;) [emoji256][emoji256]
Na 100% :D mam nadzieję, że znajdę sobie jakieś zajęcie, żeby mi szybciej zleciało :)

Piękna fasolka !
Ja się witam Wam dziewczynki w 6dc .
Małpa już poszła . Teraz czekamy na owulke i w przyszły wtorek chyba kolejny monitoring.

Dziekuje bardzo. Trzymam kciuki za owocne starania :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry