reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący🐒😅

Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący🐒😅
Aż tak nie fiksuje, ogólnie w domu staramy się jesc zdrowo, ale bez jakiś ścisłych diet itd, biorę witaminy, staram się jest różnorodnie i tyle.

U mnie totalnie różnie - jak jestem w pracy to nie ma opcji regularnie jeść. Jak jestem w domu to zależy - mam duże wahania, czasem mam taki czas że w ogóle nie czuję głodu i jem bardzo mało, a czasami ciągle jestem głodna i nadrabiam :p
U mnie w tym cyklu od owulacji cera to jakaś porażka. Co chwilę coś mi wyskakuje 🫣

Ja jestem na diecie wegańskiej więc według mnie zdrowo ... Ale nie każdy tak uważa 🤪 a no i niskie IG bo cukrzyca typu 1 u domownika

Natomiast np przy pierwszej ciąży to było baaardzo niezdrowo i jeszcze otyłość 3 stopnia

Ja może nie jestem dobrym przykładem ale totalnie nie trzymam michy... Potrafię do 12/13 tylko na kawie latać 🤷🏻🫣 może to też mam wpływ,że się nic u mnie nie dzieje 🤔

Staram się nie wychodzić bez śniadania do pracy. Raczej dobrze się odżywiam tylko zdecydowanie gubią mnie słodycze. Do kawusi musi być coś słodkiego a pije trzy kawy dziennie 🤣 na szczęście kawę oduczylam się słodzić.

reklama
Do góry