Żaden znak, Pati się kopnęła przy wpisywaniu@Patii26 Chyba nastąpiła pomyłka, bo prosiłam o wpisanie o okresie nic mi nie wiadomo
No jedynie, że jest to jakiś znak
reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Nie no, wiem wiem. To jest to co mówiłam o moim nicku, że jest pospolity i zapewne przez to pomyliła mnie z inną KarolinąŻaden znak, Pati się kopnęła przy wpisywaniu
PaniR
Aktywna w BB
Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący
Aż tak nie fiksuje, ogólnie w domu staramy się jesc zdrowo, ale bez jakiś ścisłych diet itd, biorę witaminy, staram się jest różnorodnie i tyle.Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
Nicky95
U mnie totalnie różnie - jak jestem w pracy to nie ma opcji regularnie jeść. Jak jestem w domu to zależy - mam duże wahania, czasem mam taki czas że w ogóle nie czuję głodu i jem bardzo mało, a czasami ciągle jestem głodna i nadrabiamDziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
U mnie w tym cyklu od owulacji cera to jakaś porażka. Co chwilę coś mi wyskakuje
olka11135
Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
Ja jestem na diecie wegańskiej więc według mnie zdrowo ... Ale nie każdy tak uważa a no i niskie IG bo cukrzyca typu 1 u domownika
Natomiast np przy pierwszej ciąży to było baaardzo niezdrowo i jeszcze otyłość 3 stopnia
LadyStrejser
Ja może nie jestem dobrym przykładem ale totalnie nie trzymam michy... Potrafię do 12/13 tylko na kawie latać może to też mam wpływ,że się nic u mnie nie dzieje
reklama