reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący🐒😅

Dziewczyny, a czy poza witaminami dbacie o regularne posiłki? Ja niestety w pracy w przelocie tylko coś ugryzę. Wieczorem nadrabiam zdrowo i wartościowo. I tak sobie myślę, że kropek o ile jest to ciężko będzie miał się dzielić prawidłowo.
P.S. jutro rano testuje i nadal nic nie zapowiada dwóch kresek, okresu w sumie też nie a już powinien pojawiać się jakiś pryszcz zwiastujący🐒😅
Aż tak nie fiksuje, ogólnie w domu staramy się jesc zdrowo, ale bez jakiś ścisłych diet itd, biorę witaminy, staram się jest różnorodnie i tyle.

U mnie totalnie różnie - jak jestem w pracy to nie ma opcji regularnie jeść. Jak jestem w domu to zależy - mam duże wahania, czasem mam taki czas że w ogóle nie czuję głodu i jem bardzo mało, a czasami ciągle jestem głodna i nadrabiam :p
U mnie w tym cyklu od owulacji cera to jakaś porażka. Co chwilę coś mi wyskakuje 🫣

Ja jestem na diecie wegańskiej więc według mnie zdrowo ... Ale nie każdy tak uważa 🤪 a no i niskie IG bo cukrzyca typu 1 u domownika

Natomiast np przy pierwszej ciąży to było baaardzo niezdrowo i jeszcze otyłość 3 stopnia

Ja może nie jestem dobrym przykładem ale totalnie nie trzymam michy... Potrafię do 12/13 tylko na kawie latać 🤷🏻🫣 może to też mam wpływ,że się nic u mnie nie dzieje 🤔

Staram się nie wychodzić bez śniadania do pracy. Raczej dobrze się odżywiam tylko zdecydowanie gubią mnie słodycze. Do kawusi musi być coś słodkiego a pije trzy kawy dziennie 🤣 na szczęście kawę oduczylam się słodzić.

reklama
Do góry