reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przeprowadzam się do tej grupy chociaż i nie wiem czy tu też się dopisuję. Ogólnie 2 lata starań o dziecko....W tym poród martwego dziecka w 9 miesiącu, dlatego pisze że 2 lata starań bo nadal na pytania czy masz dzieci odpowiadam ,, nie". Poza tym posiadam polipy macicy które 2 krotnie były oferowane i stale dorastają, obecnie na 2 małe znowu. Dziś mam zły dzień jak zwykle kiedy do drzwi puka @. To by było na tyle szukam tu wparcia i pocieszenia.calusy

Witaj ;) u nas bedzie Ci razniej ;) przykro mi z powodu Twojej straty :( ja tez staram sie juz ponad dwa lata w lipcu i sierpniu mialam ciaze biochemiczne, poza tym oboje z mezem niby zdrowi a dzidzi nie ma.
Mam nadzieje,ze i dla nas kiedys zaswieci sloneczko ;)

POPROSZĘ TUTAJ lub PW AKTUALNE DANE (ostatni@, data testowania) Od:
@KatiNails
@Dagaa11
@Ewarut
@Sonia30
@Wiolus85
@mala.wiedzma.
@Velvetka

PROSZE O DANE DO TABEKI (imoe, wiek, ktory cykl, fata ostatniej@,data testowania, ktore dziecko) od:

@lili78
@majaaaa
@Asia899
@monia36
@Edzia24

Dziękuję

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Poszło :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Pisałam tu kiedyś na początku starań, po chwili zniknęłam i wracam. Jednak chyba potrzebuje wsparcia... to już 9 cykl.. 9 razy przepełniona wielką nadzieją tuż przed pojawieniem się tylko jednej kreski na dziesiątkach już testów... Smutno tak...Mogę dołączyć?
Dołączaj :* trzymam za Ciebie kciuki w końcu się uda ! Ja teraz 3cs. Ale z synem zaskoczyło w 13cs

Trzymam kciuki zeby nie przyszło . Ja miałam taki weekend przez ta betę i pęcherz ze lepiej nie mowić . Teraz juz niby czuje ze na pewno nie ma ale @ konkretnej tez nie ma tylko jakieś brudy . Normalnie mam dosyć tych obserwacji i tych paranoi .
No ja żebym chociaż miała jakiś znak, a tu nic się nie dzieje, wszystko tak jak zawsze. Chociaż może to i lepiej, przynajmniej tak sobie nadziei nie robię,i gdzies w środku przygotowuje się na @ jednak. U ciebie dziwne że małpy nie było 6dni może to spowodowane stresem,i chęcią zajścia w ciążę :/

Przeprowadzam się do tej grupy chociaż i nie wiem czy tu też się dopisuję. Ogólnie 2 lata starań o dziecko....W tym poród martwego dziecka w 9 miesiącu, dlatego pisze że 2 lata starań bo nadal na pytania czy masz dzieci odpowiadam ,, nie". Poza tym posiadam polipy macicy które 2 krotnie były oferowane i stale dorastają, obecnie na 2 małe znowu. Dziś mam zły dzień jak zwykle kiedy do drzwi puka @. To by było na tyle szukam tu wparcia i pocieszenia.calusy
Bardzo mi przykro :(
Trzymamy za Ciebie kciuki ! W końcu musi się udać ! Wielkie wirtualne tulasy !

reklama
Beta ci rośnie? Pamiętam jak czytałam kiedyś o ciąży itd to dziewczyna pisała że betę miała 0,1 i nie była w ciąży,a ty moim zdaniem masz jednak więcej....zastanawiające
Do1,2 nie ma ciąży. Potem wyższe wartości mogą ją wskazywać

Do góry