Ewarut
Fanka BB :)
Może to zagnieżdżenieJak siusialam rano to strużka poleciała nieduża . Na majtochach czysto .
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to zagnieżdżenieJak siusialam rano to strużka poleciała nieduża . Na majtochach czysto .
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dzieckaJak siusialam rano to strużka poleciała nieduża . Na majtochach czysto .
Witaj kochanaPrzeprowadzam się do tej grupy chociaż i nie wiem czy tu też się dopisuję. Ogólnie 2 lata starań o dziecko....W tym poród martwego dziecka w 9 miesiącu, dlatego pisze że 2 lata starań bo nadal na pytania czy masz dzieci odpowiadam ,, nie". Poza tym posiadam polipy macicy które 2 krotnie były oferowane i stale dorastają, obecnie na 2 małe znowu. Dziś mam zły dzień jak zwykle kiedy do drzwi puka @. To by było na tyle szukam tu wparcia i pocieszenia.calusy
Beta ci rośnie? Pamiętam jak czytałam kiedyś o ciąży itd to dziewczyna pisała że betę miała 0,1 i nie była w ciąży,a ty moim zdaniem masz jednak więcej....zastanawiająceDo tej pory miałam jak z zegarkiem w ręku co 28 dni . W tym mcu spóźnił sie 6 dni . Juz byłam pewna , ze sie udało . Wszustko na to wskazywało . Wynik bety w sobotę 2,10 a dzis rano plamienie jak na początku @
Robiłam w sobotę miałam 1,20 . Nie 2,10 pomyliło mi sie .Beta ci rośnie? Pamiętam jak czytałam kiedyś o ciąży itd to dziewczyna pisała że betę miała 0,1 i nie była w ciąży,a ty moim zdaniem masz jednak więcej....zastanawiające
Co to za kalendarzyk ?Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jak tam ?Beta ci rośnie? Pamiętam jak czytałam kiedyś o ciąży itd to dziewczyna pisała że betę miała 0,1 i nie była w ciąży,a ty moim zdaniem masz jednak więcej....zastanawiające
Ja niestety niezbyt regularne a w dodatku cykle 34-36 dniowe... Makabra...Do tej pory miałam jak z zegarkiem w ręku co 28 dni . W tym mcu spóźnił sie 6 dni . Juz byłam pewna , ze sie udało . Wszustko na to wskazywało . Wynik bety w sobotę 2,10 a dzis rano plamienie jak na początku @
Mi pozostaje czekać na @, nie mam nowych objawów, wszystko jak w zegarku, wczoraj piersi miałam nabrzmiałe, i dziś już są wrażliwe na dotyk, bardziej lewy ale prawy też zaczyna boleć przy dotykaniu, do tego zmęczenie, i zachcianki, co miesiąc mam identycznie przed @A Ty jak tam ?
Trzymam kciuki zeby nie przyszło . Ja miałam taki weekend przez ta betę i pęcherz ze lepiej nie mowić . Teraz juz niby czuje ze na pewno nie ma ale @ konkretnej tez nie ma tylko jakieś brudy . Normalnie mam dosyć tych obserwacji i tych paranoi .Mi pozostaje czekać na @, nie mam nowych objawów, wszystko jak w zegarku, wczoraj piersi miałam nabrzmiałe, i dziś już są wrażliwe na dotyk, bardziej lewy ale prawy też zaczyna boleć przy dotykaniu, do tego zmęczenie, i zachcianki, co miesiąc mam identycznie przed @