reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Historia jak z serialu. Piekna. Ja wczoraj nie myslalam o zachodzeniu mąż robil ze mna rozne fajne rzeczy.. vhyba jakis poronoli sie naogladal.. od jakiegos czasu fantazje ma ciekawą=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Mój D to 'klasyczny' chłopak [emoji23]
On ogólnie z tych bardziej nieśmiałych, zazwyczaj to ja musiałam wychodzić z ingerencja. Teraz napalił się na dziecko a ja mu parę słów powiedziałam i on przeją stery [emoji14]
Chociaż muszę go trochę bardziej rozkręcić [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

POPROSZĘ TUTAJ lub PW AKTUALNE DANE (ostatni@, data testowania) Od:
@KatiNails
@Dagaa11
@Ewarut
@Sonia30
@Wiolus85
@mala.wiedzma.
@Velvetka

PROSZE O DANE DO TABEKI (imoe, wiek, ktory cykl, fata ostatniej@,data testowania, ktore dziecko) od:

@lili78
@majaaaa
@Asia899
@monia36
@Edzia24

Dziękuję

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ewelina, 32l, cykl 5, ost @ 24.11, data testowania 21.12

...marzenia mają wielką moc...

Mój D to 'klasyczny' chłopak [emoji23]
On ogólnie z tych bardziej nieśmiałych, zazwyczaj to ja musiałam wychodzić z ingerencja. Teraz napalił się na dziecko a ja mu parę słów powiedziałam i on przeją stery [emoji14]
Chociaż muszę go trochę bardziej rozkręcić [emoji14]

U mnie podobnie. Mąż jest skryty, malo emocjonujacy sie... sex byl wszesniej klasyka sama w sobie, a ostatnio mocno sie zmienilo

qb3cj44j6cg72hqh.png

U mnie podobnie. Mąż jest skryty, malo emocjonujacy sie... sex byl wszesniej klasyka sama w sobie, a ostatnio mocno sie zmienilo

qb3cj44j6cg72hqh.png
Liczę na to że i u mojego [emoji14] chyba przez te starania jakoś tak bardziej się otwiera przede mną a mieszkamy razem już dwa lata. Wcześniej nie było mowy że wszedł do łazienki jak się kąpie, a jak wchodził to nie patrzył [emoji23] ostatnio zaczyna wychodzić bo chce coś powiedzieć, bo mu się siku chce [emoji23] niby takie mało istotne ale w jego przypadku dużo mówią te zmiany [emoji14]
Jego była żona była dość specyficzna, mieszkali u jego teściów więc zero prywatności. Przy mnie chyba dopiero uczy się 'normalnego życia'.

Ja przy pierwszej ciąży krwawilam 2 dni tak jak normalny okres spozniony tylko o kilka dni nawet ginekolog powiedziała że to jak normalny okres wygląda potem zrbila usg i zobaczyliśmy fasolkę po 2 dniach bilo serduszko na kolejnym badaniu. Do dziś nie wiem co to było za krwawienie.

Ja przy pierwszej ciąży krwawilam 2 dni tak jak normalny okres spozniony tylko o kilka dni nawet ginekolog powiedziała że to jak normalny okres wygląda potem zrbila usg i zobaczyliśmy fasolkę po 2 dniach bilo serduszko na kolejnym badaniu. Do dziś nie wiem co to było za krwawienie.
Podobno jest coś takiego jak 'doczesna' i na początku ciąży to 'nieuzywana' może złuszczać się jak śluzowka przy okresie. Gdzieś jakiś artykuł czytałam jakiegoś ginekologa. Musisz poczytać poszukać.

Witajcie dziewczyny. Pisałam tu kiedyś na początku starań, po chwili zniknęłam i wracam. Jednak chyba potrzebuje wsparcia... to już 9 cykl.. 9 razy przepełniona wielką nadzieją tuż przed pojawieniem się tylko jednej kreski na dziesiątkach już testów... Smutno tak...Mogę dołączyć?
Witaj:) Z otwartymi rekoma Cie przyjmujemy i pamietaj w grupie razniej.

Zagnieżdżenie, wtedy nawet do 3 dni można krwawić, ale to krwawienie wygląda trochę inaczej niż @, tzn. krew jest inna i nie ma skrzepów tak jak przy @

reklama
Do góry