reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Do tej pory miałam jak z zegarkiem w ręku co 28 dni . W tym mcu spóźnił sie 6 dni . Juz byłam pewna , ze sie udało . Wszustko na to wskazywało . Wynik bety w sobotę 2,10 a dzis rano plamienie jak na początku @
Ja bym sprawdziła czy beta spadła bo to mogła być biochemiczna ciąża

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie przy poniedziałku . Ciało kobiety jest wielka zagadka . 32 lata i zawsze @ jak w zegarku a w tym cyklu 6 dni opoźnienia . Dzis sie zaczęło wiec nadzieji juz żadnej . Nowy cykl nowe starania i tysiące pytań w głowie co mi do cholery jest .
Miłego dnia kochane .
Dolaczas to tabelki (imie, wiek, ktory cykl, data ostatniej @, tada testowania i ktore dziecko)???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Przeprowadzam się do tej grupy chociaż i nie wiem czy tu też się dopisuję. Ogólnie 2 lata starań o dziecko....W tym poród martwego dziecka w 9 miesiącu, dlatego pisze że 2 lata starań bo nadal na pytania czy masz dzieci odpowiadam ,, nie". Poza tym posiadam polipy macicy które 2 krotnie były oferowane i stale dorastają, obecnie na 2 małe znowu. Dziś mam zły dzień jak zwykle kiedy do drzwi puka @. To by było na tyle szukam tu wparcia i pocieszenia.calusy

reklama
Do góry