reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tez nie czytalan ulotki hihi. Jutro tak zrobie, nie bede pic dwie godziny i zobaczymy. Dżizas zalewa mnie sluz doslownie, sorry za szczerosc :D

U Mnie pozytywny 3 dni temu..sluz białko jaja przez 3 dni..wczoraj go nie zaobserwowalam a dzis znow Clear bialko. Hehehe zglupiec mozna
Po temp. niby juz po hmm ale co tam staranka byly
Dzis piersi mnie bola....nie zaobserwowalam wczesniej tego zjawiska

Jeszcze bardziej?:p to już chyba nic w nim nie zostanie

Ja w zeszłym cyklu (edycja - w tym cyklu, przecież jeszcze nie mam @. Już chyba podświadomie spisałam ten cykl na straty) miałam objawy owulacji ładnych kilka dni przed pozytywnym testem ovu... czytałam te wszystkie ulotki, robiłam testy o tej samej porze codziennie, piłam też taką samą ilość płynów (tak jak pisałam wcześniej - moje OCD się kłania :p) i gdybym nie wiedziała kiedy mam ovu dzięki temu testowi, to w życiu bym w tym dniu się nie zdecydowała na seks, bo byłam wykończona jak koń po westernie. A tak test mnie zmotywował. Także u mnie testy to mus.

Mnie zaczyna pobolewac pare dni przed owulka a w środku boli juz jakos w owulke takze test to potwierdzil i temp tez

Polecam Fertility Friend jesli mierzycie temp. Szyjke pozwala okreslic skok temp . i mniej wiecej owu

Mam tez moj kalendarzyk.sentyment ale te automatyczne wyznaczanie owu wzgledem dni cyklu i fazy lutealnej czesto sie nie sprawdza:) pozatym nigdy nie wiadomo czy nasteony cykl nie bedzie dluzszy badz krotszy..czy owulka sie nie przesunie choc jesli ktos co 2 dni dziala to powinien trafic mimo wszystko:)

Na corke staralismy sie przed owulka pare dni i wyszlo ale czy sie to sprawdzilo to ja nie wiem:p

Najadlam sie i leze :)

Czesc dziewczyny. Zrobilam sobiec 2 testy i negatywne a objawy mam jak na ciaze. Mdlosci ale tylko wieczorem,cycki jak doniczki,zachcianki lody z ogorkami...hmmm chyba powinnam wybrac sie na bete.

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Zrobilam sobiec 2 testy i negatywne a objawy mam jak na ciaze. Mdlosci ale tylko wieczorem,cycki jak doniczki,zachcianki lody z ogorkami...hmmm chyba powinnam wybrac sie na bete.

Mykaj w poniedzialek na betę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Może owu była później i za wcześnie na test ?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails tez sobie tak pomyslalam. W sumie tak moglo byc. Teraz zrobie sobie barszczyk bo znowu mi sie cos chce mimo tych mdlosci.

reklama
Do góry