reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale w tym trymestrze na pewno się uda :D :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahha no zobaczymy :-D do czterech trymestrów sztuka :-D rozbawiło mnie to trochę aż się M pyta z czego się śmieję

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A z drugiej strony czemu akurat teraz mialoby sie NIE udac? Bardz dobrej mysli :* ja pije tylko czerwone półwytrawne :D

Bo ja tu pełnoetatową pesymistką jestem :-) @Jotka_Szczotka za to na odwrót,zawsze ma pozytywne nastawienie :-)

Z czerwonych to rzadko ltóre mi smakowalo. Jeszcze bardzo mi podchodzilo różowe carlo rossi i raz pilam brzoskwiniowe ale to juz mniej mi smakowalo. Ogolnie to jak juz byla okazja do napicia się, to wolalam zawsze jedną malą lampkę winka i w zupelnosci mi wystarczylo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A z drugiej strony czemu akurat teraz mialoby sie NIE udac? Bardz dobrej mysli :* ja pije tylko czerwone półwytrawne :D

Ja mojemu daje Salfazin, to jest suplement glownie z cynkiem i dodatkiem witamin. Cynk baaardzo dobrze wplywa na żołnierzyki :) z tego co widze w pracy to panowie czesto tez stosuja Androvit i Androferti, ale ten drugi drogi jest. Salfazin ma dobre opinie i jest tani :)
Bez problemu każdy Pan moze stosować ? Jakieś skutki uboczne ?
Mój łyka tylko magnez z potasem - konkretnie asparganian.

No kurka zawsze trzeba myśleć pozytywnie i pozytywów szukać [emoji23][emoji23]

Nie no ale coś w tym jest. Nie powinnam marudzić bo są dziewczyny o wiele dlużej starające się niż ja. Ale im.bliżej terminu @, tym więcej pesymizmu we mnie siedzi. Niby objawy mam zajebiste wręcz łącznie z powiekszonymi cyckami ale to jeszcze nic nie znaczy. Chociaz dawno mi tak nie urosly przed @ jak teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bo ja tu pełnoetatową pesymistką jestem :-) @Jotka_Szczotka za to na odwrót,zawsze ma pozytywne nastawienie :-)

Z czerwonych to rzadko ltóre mi smakowalo. Jeszcze bardzo mi podchodzilo różowe carlo rossi i raz pilam brzoskwiniowe ale to juz mniej mi smakowalo. Ogolnie to jak juz byla okazja do napicia się, to wolalam zawsze jedną malą lampkę winka i w zupelnosci mi wystarczylo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja akurat jeśli chodzi o wino to nie ważnee czy słodkie czy wytrawne czy czerwone czy białe ;)
Po prostu musi mi smakować [emoji14]
Uwielbiałam Mogen David Concord ale odkąd odstawiłam słodkie to jest mi za słodkie i nie jestem w stanie go wypić :/

Nie no ale coś w tym jest. Nie powinnam marudzić bo są dziewczyny o wiele dlużej starające się niż ja. Ale im.bliżej terminu @, tym więcej pesymizmu we mnie siedzi. Niby objawy mam zajebiste wręcz łącznie z powiekszonymi cyckami ale to jeszcze nic nie znaczy. Chociaz dawno mi tak nie urosly przed @ jak teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dlatego trzymam kciukasy! Kiedy testujesz ???

Ja mojemu daje Salfazin, to jest suplement glownie z cynkiem i dodatkiem witamin. Cynk baaardzo dobrze wplywa na żołnierzyki :) z tego co widze w pracy to panowie czesto tez stosuja Androvit i Androferti, ale ten drugi drogi jest. Salfazin ma dobre opinie i jest tani :)
Dziekuje ;) ;) To jednak mu ten salfazin kupię :)

Ja akurat jeśli chodzi o wino to nie ważnee czy słodkie czy wytrawne czy czerwone czy białe ;)
Po prostu musi mi smakować [emoji14]
Uwielbiałam Mogen David Concord ale odkąd odstawiłam słodkie to jest mi za słodkie i nie jestem w stanie go wypić :/

To mnie z kolei do wermuta nic nie przekona, nie lubie ziolowego posmaku w winku. Ale z kolei Jägermeister niby ziolowe, ale mi smakowalo. Taki maly wyjątek od reguly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dlatego trzymam kciukasy! Kiedy testujesz ???

Jak mi apka przesunęła @ na 10, to mysle ze 11 za tydzien zatestuję.hah ale by byly jaja gdyby wyszlo. W pracy bym miala tylek obrobiony bo bym od razu szla na elke z racji wykonywania fizycznej pracy na magazynie. Hehe to z jednej elki na 3 dni bym wrocila bo dopiero w srode na nocke idę i zaraz potem kolejna by byla. Ale nie ma co marzyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry