reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale w tym trymestrze na pewno się uda :D :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahha no zobaczymy :-D do czterech trymestrów sztuka :-D rozbawiło mnie to trochę aż się M pyta z czego się śmieję

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A z drugiej strony czemu akurat teraz mialoby sie NIE udac? Bardz dobrej mysli :* ja pije tylko czerwone półwytrawne :D

Bo ja tu pełnoetatową pesymistką jestem :-) @Jotka_Szczotka za to na odwrót,zawsze ma pozytywne nastawienie :-)

Z czerwonych to rzadko ltóre mi smakowalo. Jeszcze bardzo mi podchodzilo różowe carlo rossi i raz pilam brzoskwiniowe ale to juz mniej mi smakowalo. Ogolnie to jak juz byla okazja do napicia się, to wolalam zawsze jedną malą lampkę winka i w zupelnosci mi wystarczylo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A z drugiej strony czemu akurat teraz mialoby sie NIE udac? Bardz dobrej mysli :* ja pije tylko czerwone półwytrawne :D

Ja mojemu daje Salfazin, to jest suplement glownie z cynkiem i dodatkiem witamin. Cynk baaardzo dobrze wplywa na żołnierzyki :) z tego co widze w pracy to panowie czesto tez stosuja Androvit i Androferti, ale ten drugi drogi jest. Salfazin ma dobre opinie i jest tani :)
Bez problemu każdy Pan moze stosować ? Jakieś skutki uboczne ?
Mój łyka tylko magnez z potasem - konkretnie asparganian.

No kurka zawsze trzeba myśleć pozytywnie i pozytywów szukać [emoji23][emoji23]

Nie no ale coś w tym jest. Nie powinnam marudzić bo są dziewczyny o wiele dlużej starające się niż ja. Ale im.bliżej terminu @, tym więcej pesymizmu we mnie siedzi. Niby objawy mam zajebiste wręcz łącznie z powiekszonymi cyckami ale to jeszcze nic nie znaczy. Chociaz dawno mi tak nie urosly przed @ jak teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bo ja tu pełnoetatową pesymistką jestem :-) @Jotka_Szczotka za to na odwrót,zawsze ma pozytywne nastawienie :-)

Z czerwonych to rzadko ltóre mi smakowalo. Jeszcze bardzo mi podchodzilo różowe carlo rossi i raz pilam brzoskwiniowe ale to juz mniej mi smakowalo. Ogolnie to jak juz byla okazja do napicia się, to wolalam zawsze jedną malą lampkę winka i w zupelnosci mi wystarczylo :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja akurat jeśli chodzi o wino to nie ważnee czy słodkie czy wytrawne czy czerwone czy białe ;)
Po prostu musi mi smakować [emoji14]
Uwielbiałam Mogen David Concord ale odkąd odstawiłam słodkie to jest mi za słodkie i nie jestem w stanie go wypić :/

Nie no ale coś w tym jest. Nie powinnam marudzić bo są dziewczyny o wiele dlużej starające się niż ja. Ale im.bliżej terminu @, tym więcej pesymizmu we mnie siedzi. Niby objawy mam zajebiste wręcz łącznie z powiekszonymi cyckami ale to jeszcze nic nie znaczy. Chociaz dawno mi tak nie urosly przed @ jak teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dlatego trzymam kciukasy! Kiedy testujesz ???

Ja mojemu daje Salfazin, to jest suplement glownie z cynkiem i dodatkiem witamin. Cynk baaardzo dobrze wplywa na żołnierzyki :) z tego co widze w pracy to panowie czesto tez stosuja Androvit i Androferti, ale ten drugi drogi jest. Salfazin ma dobre opinie i jest tani :)
Dziekuje ;) ;) To jednak mu ten salfazin kupię :)

Ja akurat jeśli chodzi o wino to nie ważnee czy słodkie czy wytrawne czy czerwone czy białe ;)
Po prostu musi mi smakować [emoji14]
Uwielbiałam Mogen David Concord ale odkąd odstawiłam słodkie to jest mi za słodkie i nie jestem w stanie go wypić :/

To mnie z kolei do wermuta nic nie przekona, nie lubie ziolowego posmaku w winku. Ale z kolei Jägermeister niby ziolowe, ale mi smakowalo. Taki maly wyjątek od reguly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dlatego trzymam kciukasy! Kiedy testujesz ???

Jak mi apka przesunęła @ na 10, to mysle ze 11 za tydzien zatestuję.hah ale by byly jaja gdyby wyszlo. W pracy bym miala tylek obrobiony bo bym od razu szla na elke z racji wykonywania fizycznej pracy na magazynie. Hehe to z jednej elki na 3 dni bym wrocila bo dopiero w srode na nocke idę i zaraz potem kolejna by byla. Ale nie ma co marzyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry