reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja nie mogę się powstrzymać, żeby nie robić owulacyjnych. Niby mam regularne cykle i wiem doskonale kiedy będzie ovu ale jakoś tak lubię sobie zatestowac, może dlatego ze to jedyne dwie kreseczki jakie mi wychodzą ;)
A z ciążowymi to wytrzymuje, bo nie nawidze patrzeć na te rażąca biel :)
A ja owulacyjnych nie robie wcale. Po 1 mniej wiecej wiem kiedy mam owulacje a po 2 przy pco z tego co kiedys pisalismy tu nie oblaca sie robic bo wiekszosc wychodzi pozytywnych.

reklama
A twój portfel znacznie się odchudzi :-)
Jeszcze bardziej?:p to już chyba nic w nim nie zostanie
No ja nie mogę się powstrzymać, żeby nie robić owulacyjnych. Niby mam regularne cykle i wiem doskonale kiedy będzie ovu ale jakoś tak lubię sobie zatestowac, może dlatego ze to jedyne dwie kreseczki jakie mi wychodzą ;)
A z ciążowymi to wytrzymuje, bo nie nawidze patrzeć na te rażąca biel :)
Ja w zeszłym cyklu (edycja - w tym cyklu, przecież jeszcze nie mam @. Już chyba podświadomie spisałam ten cykl na straty) miałam objawy owulacji ładnych kilka dni przed pozytywnym testem ovu... czytałam te wszystkie ulotki, robiłam testy o tej samej porze codziennie, piłam też taką samą ilość płynów (tak jak pisałam wcześniej - moje OCD się kłania :p) i gdybym nie wiedziała kiedy mam ovu dzięki temu testowi, to w życiu bym w tym dniu się nie zdecydowała na seks, bo byłam wykończona jak koń po westernie. A tak test mnie zmotywował. Także u mnie testy to mus.

Hello!
Chata ogarnieta, jedzonko zrobione, paznokcie i brwi zrobione - BRAWO JA:laugh2:
Teraz czas relaksu ;)
Dziewczynki z tego co ja wiem na temat testow to ciazowe robimy z porannego moczu a owulacyjne wieczorem z tego co gino mowil wieczorem jest najbardziej wiarygodny bo poziom LH jest najwiekszy no i z tym zeby siuski troche przytrzymac to tez sie zgodze.

Tez tak mam :) chyba idziemy łeb w łeb, ja mam 9ty dzień cyklu. U mnie owulacja mdzy 11 a 13 dniem następuje :)
Wogole dziewczyny, ja nigdy nie mam takiego śluzu jak kurze jajko, jest wodnisty, leci jak woda normalnie. To źle? [emoji848]
Ja tez takiego sluzu jajecznego nigdy nie mialam a mam core i w ciaze zaszlam :D takze wydaje mi sie, ze to dobry znak :) ja biore wiesiolek od jakiegos czasu, podobno dziala na sluz i ogolnie na cykl pozytywnie :)

reklama
Do góry