reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak jak z ciazowymi, chodzi o to, by mocz nie był rozwodniony, bo wynik może wyjść fałszywie ujemny. Testów ovu nie zaleca się też robić z porannego moczu, bo blabla fałszywie dodatni. Na ulotce zabraniają pić przez 2 godziny, to ja posłuszne dziecie słucham. :)
Tez nie czytalan ulotki hihi. Jutro tak zrobie, nie bede pic dwie godziny i zobaczymy. Dżizas zalewa mnie sluz doslownie, sorry za szczerosc :D

reklama
Ja dzis kupilam testy ciazowe i musze twardo sie trzymac by nie zatestowac juz w poniedzialek:p Wezcie mi przywalcie po dupie.
A teraz co obrzeram sie pizza i pije wino grzane:) A co poki nie ma ciazy to korzystam:p

Tez nie czytalan ulotki hihi. Jutro tak zrobie, nie bede pic dwie godziny i zobaczymy. Dżizas zalewa mnie sluz doslownie, sorry za szczerosc :D

Tez tak mam :) chyba idziemy łeb w łeb, ja mam 9ty dzień cyklu. U mnie owulacja mdzy 11 a 13 dniem następuje :)
Wogole dziewczyny, ja nigdy nie mam takiego śluzu jak kurze jajko, jest wodnisty, leci jak woda normalnie. To źle? [emoji848]

Jej kolejne strony do czytania :) my dziś cały dzień na nogach :) zwiedzaliśmy jedliśmy a ja obłędnie piłam wino grzane jak nigdy- bardzo mi dziś smakowało :)
1509815985-8e99dc8894fd9f7b-aaaaaa.jpeg

Takie mamy widoki cały dzień słońce, było cudownie :) chociaż przez dzien mogłam zapomnieć o tym ze staramy się o dzidzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak mam :) chyba idziemy łeb w łeb, ja mam 9ty dzień cyklu. U mnie owulacja mdzy 11 a 13 dniem następuje :)
Wogole dziewczyny, ja nigdy nie mam takiego śluzu jak kurze jajko, jest wodnisty, leci jak woda normalnie. To źle? [emoji848]
Ja taki miałam przed pierwszą ciążą i wystarczyło że raz bez zabezpieczenia i wpadka więc moim zdaniem chyba dobrze :D

Jej kolejne strony do czytania :) my dziś cały dzień na nogach :) zwiedzaliśmy jedliśmy a ja obłędnie piłam wino grzane jak nigdy- bardzo mi dziś smakowało :)
1509815985-8e99dc8894fd9f7b-aaaaaa.jpeg

Takie mamy widoki cały dzień słońce, było cudownie :) chociaż przez dzien mogłam zapomnieć o tym ze staramy się o dzidzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakiej miejscowosci jestescie?
Co do winka to przybijam piatke bo tez dzis sbie pozwolilam:p

reklama
Do góry