reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ooo widze duzo się dzieje u was dziewczynki :) musze chyba wejsc w ten tryb... :) ale macie cudne widoki... na szczescie u mnie dzis tez slonko bylo to az zyc sie chce , bo ostatnie dni to pogoda depresyjna [emoji14] a u mnie plamienie calkowicie ustalo .... jak ja nienawidzę tak zyc w nie pewnosci....i nie wiem co myslec :/ co to moze znaczyc ?!?!? :( eh....

reklama
Ooo widze duzo się dzieje u was dziewczynki :) musze chyba wejsc w ten tryb... :) ale macie cudne widoki... na szczescie u mnie dzis tez slonko bylo to az zyc sie chce , bo ostatnie dni to pogoda depresyjna [emoji14] a u mnie plamienie calkowicie ustalo .... jak ja nienawidzę tak zyc w nie pewnosci....i nie wiem co myslec :/ co to moze znaczyc ?!?!? :( eh....
Nic odkrywczego nie napisze...czekaj cierpliwie do testowania :-) chociaż wiem, że łatwo się mówi, bo sama do cierpliwych nie należę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja dziś kupiłam na allegro za Waszą radą testy owulacyjne i ciążowe. Jak szaleć to szaleć. Od razu zamówiłam 50 szt + 5 ciążowych gratis :p w ogóle zrobiłam dziś głupotę, bo zatestowałam dziś rano. Nie wiem na co liczyłam, bo dopiero 8dpo, ale ta pokusa była silniejsza.
No i też zmieniłam foto, także tego :)

Nic odkrywczego nie napisze...czekaj cierpliwie do testowania :-) chociaż wiem, że łatwo się mówi, bo sama do cierpliwych nie należę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Hehe ja tez do cierpliwych nie naleze tylko sie martwie co to moglo byc ... 5 dni przed @ plamienie ... na poczatku brozowe , pozniej jasno rozowe .... trwajace 3 dni.... i to naprawde bradzo lekke plamienie .... widoczne na papierze ... tak sie martwie :( dziewczyny a moze ktoras tak tez miala ??

Hehe ja tez do cierpliwych nie naleze tylko sie martwie co to moglo byc ... 5 dni przed @ plamienie ... na poczatku brozowe , pozniej jasno rozowe .... trwajace 3 dni.... i to naprawde bradzo lekke plamienie .... widoczne na papierze ... tak sie martwie :( dziewczyny a moze ktoras tak tez miala ??

Ja tak miewam, u mnie to niestety do tej pory zawsze zwiastowało @ [emoji17]

A moze to oznaki zagniezdzenia?:)

Ja dziś kupiłam na allegro za Waszą radą testy owulacyjne i ciążowe. Jak szaleć to szaleć. Od razu zamówiłam 50 szt + 5 ciążowych gratis :p w ogóle zrobiłam dziś głupotę, bo zatestowałam dziś rano. Nie wiem na co liczyłam, bo dopiero 8dpo, ale ta pokusa była silniejsza.
No i też zmieniłam foto, także tego :)

No to witaj w klubie maniakalno kompulsywnych testerek ;)

reklama
Aż się boję co to będzie :) Mam już stwierdzone zaburzenia obsesyjno-kompulsywne, jeszcze jak mi do tego dojdzie codzienny rytuał testowania, to wykorkuję :p

No ja nie mogę się powstrzymać, żeby nie robić owulacyjnych. Niby mam regularne cykle i wiem doskonale kiedy będzie ovu ale jakoś tak lubię sobie zatestowac, może dlatego ze to jedyne dwie kreseczki jakie mi wychodzą ;)
A z ciążowymi to wytrzymuje, bo nie nawidze patrzeć na te rażąca biel :)

Do góry