reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu, nie podsuwaj mi takich pomysłów ;)
haha no spoko akurat robię zamówienie z apteki :p
A tak poważnie to siemię lniane w ogóle jest dobre na wiele rzeczy: gardło, układ pokarmowy, struny głosowe, włosy, paznokcie. Pamiętam, że moja babcia zawsze sobie gluty gotowała. Chociaż podobno wtedy zabija się większość tych pozytywnych właściwości i najlepiej zalewać nasionka letną wodą. Kiedyś próbowałam zrobić sobie taką kurację, ale przeczytałam o cyjanku i trochę spanikowałam.

reklama
Hehe ja tez do cierpliwych nie naleze tylko sie martwie co to moglo byc ... 5 dni przed @ plamienie ... na poczatku brozowe , pozniej jasno rozowe .... trwajace 3 dni.... i to naprawde bradzo lekke plamienie .... widoczne na papierze ... tak sie martwie :( dziewczyny a moze ktoras tak tez miala ??
Mógł się zarodek zagnieździć :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam jako aptekara, ze siemie jest cool, ale mi nie przechodzi przez gardło :D
Dzisiaj znowu pije wińsko...znaczy dopiero zaczne jak córka zasnie, niech mysli ze mama jest porządna :D

Wy tu sobie o winku a mnie tak cycki swędzą że nie wytrzymuje. I podbrzusze w zasadzie boli glownie jak leżę. W dzien jak mam zajęcie to o tym nawet nie myślę.Sama bym sie winka napila ale wole sie wstrzymać na wszelki wypadek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wy tu sobie o winku a mnie tak cycki swędzą że nie wytrzymuje. I podbrzusze w zasadzie boli glownie jak leżę. W dzien jak mam zajęcie to o tym nawet nie myślę.Sama bym sie winka napila ale wole sie wstrzymać na wszelki wypadek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja jeszcze nie jestem raczej zapłodniona, takze moge i wypije Twoje zdrowie :D

Ja jeszcze nie jestem raczej zapłodniona, takze moge i wypije Twoje zdrowie :D
No ja wątpię że jestem, chyba za dużo niepowodzeń już było. Załącza mi się myślenie, że skoro przez 8 cs mi sie nie udawało to niby z jakiej racji 9 cs miałby być tym szczęśliwym :-/ ale wypij za mnie i to podwójnie. A jakie winko pijesz? Ja zawsze lubilam biale slodkie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A mnie jajniki bolą :( ale testy owu jeszcze blade :( boooozeeee już bym chciała owu i żeby pot te dwa tygodnie do okresu zleciały jak dwa dni :(

No ja wątpię że jestem, chyba za dużo niepowodzeń już było. Załącza mi się myślenie, że skoro przez 8 cs mi sie nie udawało to niby z jakiej racji 9 cs miałby być tym szczęśliwym :-/ ale wypij za mnie i to podwójnie. A jakie winko pijesz? Ja zawsze lubilam biale slodkie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
W końcu musi się udać :*

reklama
Do góry