reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja wątpię że jestem, chyba za dużo niepowodzeń już było. Załącza mi się myślenie, że skoro przez 8 cs mi sie nie udawało to niby z jakiej racji 9 cs miałby być tym szczęśliwym :-/ ale wypij za mnie i to podwójnie. A jakie winko pijesz? Ja zawsze lubilam biale slodkie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bądź dobrej myśli :) w końcu MUSI się udać ;) Ja 6lat się staram a nie tracę nadziei, teraz może z pomocą lekarza się uda,wcześniej to aż tak bardzo nie chciałam,tzn chciałam ale nie na siłę,teraz nie odpuszczę :D Będzie trzeba to pójdę do lekarza a jak nie to do innego a później do innego i musi się udać 8-)

Dziewczyny znacie jakieś suplementy diety dla mężczyzn które wpływają też dobrze na plemniki. Chciała bym swojemu kupić,na pewno nie zaszkodzi a może pomoże o_O

reklama
Bądź dobrej myśli :) w końcu MUSI się udać ;) Ja 6lat się staram a nie tracę nadziei, teraz może z pomocą lekarza się uda,wcześniej to aż tak bardzo nie chciałam,tzn chciałam ale nie na siłę,teraz nie odpuszczę :D Będzie trzeba to pójdę do lekarza a jak nie to do innego a później do innego i musi się udać 8-)

Dziewczyny znacie jakieś suplementy diety dla mężczyzn które wpływają też dobrze na plemniki. Chciała bym swojemu kupić,na pewno nie zaszkodzi a może pomoże o_O
Podejrzewam że samemu lepiej nie kombinować tylko iść do lekarza i on coś dla Was dobierze :)
Chyba że Daga coś poleci bo w aptece pracuje

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedyś to z pewnością się uda.

Kuźwa jak mnie lewy jajnik kłuje coś teraz. No jakby mi setki szpilek w to jedno miejsce wbijali :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Podejrzewam że samemu lepiej nie kombinować tylko iść do lekarza i on coś dla Was dobierze :)
Chyba że Daga coś poleci bo w aptece pracuje

No właśnie mogłam spytać mojego gin ale wypadło mi z głowy. Mój teraz nie ma czasu chodzić po lekarzach :( Ale obiecał mi że jak po tych 3miesiacach nic się nie uda to na początku lutego pójdzie :D Wiem że to długo ale trudno,czekałam 6lat poczekam i jeszcze 3 miesiące ;) ;) ;)

No właśnie mogłam spytać mojego gin ale wypadło mi z głowy. Mój teraz nie ma czasu chodzić po lekarzach :( Ale obiecał mi że jak po tych 3miesiacach nic się nie uda to na początku lutego pójdzie :D Wiem że to długo ale trudno,czekałam 6lat poczekam i jeszcze 3 miesiące ;) ;) ;)
To forum ma magiczne właściwości zapładniające :-) ile to już dziewczyn przewinęło się przez niecale 3 msc jak tu jestem i od razu ciąża :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

My właśnie w trakcie 2 cyklu więc same początki, z synem rok czasu :)
Zależałoby mi teraz bo między dziećmi idealna 4 letnia różnica by była :)
Z młodym miałam termin na 24 lipca a urodziłam 20 lipca. A jakby się teraz udało termin byłby na 31 lipca ale że znów CC to pewnie koło 24 lipca by była .
Ale w cuda nie wierzę że tak idealnie się uda [emoji23]

reklama
No ja wątpię że jestem, chyba za dużo niepowodzeń już było. Załącza mi się myślenie, że skoro przez 8 cs mi sie nie udawało to niby z jakiej racji 9 cs miałby być tym szczęśliwym :-/ ale wypij za mnie i to podwójnie. A jakie winko pijesz? Ja zawsze lubilam biale slodkie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A z drugiej strony czemu akurat teraz mialoby sie NIE udac? Bardz dobrej mysli :* ja pije tylko czerwone półwytrawne :D

Ja mojemu daje Salfazin, to jest suplement glownie z cynkiem i dodatkiem witamin. Cynk baaardzo dobrze wplywa na żołnierzyki :) z tego co widze w pracy to panowie czesto tez stosuja Androvit i Androferti, ale ten drugi drogi jest. Salfazin ma dobre opinie i jest tani :)

Do góry