Jotka_
Fanka BB :)
Ej no nie. Tak wcale byc bie mialo. Nie miala tego w zamiarze. Nie wiem czemu tak zawsze jakos wychodzi. Gdzie bym nie polazłaTeż miałam takie spostrzeżenia, @Jotka_Szczotka niczym prekursorka naszego forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no nie. Tak wcale byc bie mialo. Nie miala tego w zamiarze. Nie wiem czemu tak zawsze jakos wychodzi. Gdzie bym nie polazłaTeż miałam takie spostrzeżenia, @Jotka_Szczotka niczym prekursorka naszego forum
Ojej, tak mi przykro...A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
Owu orientacyjnie i objawowo we wtorek lub srode mialam. Bo do srody do poludnia gdzies mialam plodny sluz a tuz przed gprączka juz kremowy mi sie zrobil i taki mega gesty i jest aż do teraz. I tak 18 dc mam dzisiaj. A cycki mnie zaczwly bolec juz wczoraj :-/ nigdy w 17 dc cycki mnie jeszcze tak mocno nie bolały, raczej kolo 20-22 dc zwykle mocniej dawaly znac o sobie. Dzisiaj rano jak wstalam to musialam zęby zaciskac zanim w stanik wskoczylam. Teraz moze odrobine mniej bolą ale wyraznie je czuje.A kiedy mialas owu orientacyjnie? Teraz jestes 18dc tak.?
A juz nic nie pisze tylko czekamy czekamy hihii
Dzis rano mnie kulo w pachwinach a potem bolalo jak na @ coraz bardziej w dzien
Dolaczaj dolaczaj :-) Widzę że owu iałas identycznie jak ja, a kiedy masz miec planowaną @ i ktory to twój cs?To ja się jeszcze dopiszę na ten rok.
Owu miałam 24.10 więc czekam na wynik czy się udało czy nie. Póki co czuję się dziwnie... ale to może być mój pokopany hormonalnie organizm tylko
Mam nadzieję że mogę się tu dołączyć
Mnie jeszcze bolą od dzisiaj sutki,w staniku to ujdzie ale jak zdejme to jest Armagedon, nie musze ich nawet dotknąć bo bolą. No ale się nie nakręcam bo to mój 9 cykl już.Zaczęliśmy w tym miesiącu - małż wreszcie się zgodził na 3-cie XD Zasadniczo nie mam problemów z zajściem w ciąże - byle się wstrzelić w owulację, ale utrzymanie jej to inna bajka... moja starsza córa jest z 7-mej ciąży - wszystkie poprzednie to byli chłopcy - taka głupia wada genetyczna w rodzinie że same baby się rodzą. Od wczoraj mnie piersi jak pieron bolą a od 2h jest mi niedobrze (ale to chyba wina ptasiego mleczka) XD Ehh - zobaczymy co będzie. @ powinnam dostać za 10 dni - około bo mam nieregularne.
O to ja tez taka chorobą rosnącą bym chetnie sie zarazilaMi wczoraj 4 znajome oznajmiły, że są w ciąży [emoji44] dziś w pracy koleżanka pokazywała mi zdjęcie dzidzi z 12tc kulkę 5cm [emoji23]
Mam nadzieje, że to jak choroba zaraźliwe jest [emoji23][emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom