reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

sama zjadłabym :)
Markizy z waniliowym kremem pyyyycha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej hej hej;p ale napisały wczoraj hahaha;p spać nie możecie? Ja teraz padam jak pet.

No właśnie z cyckami to tak jest ja mam b. A jak urodziłam to ło.. masakra. Nawet nie pamiętam. Córkę karmiłam miesiąc tylko bo jeszcze do szkoły chodziłam i szybko poszła na butle bo się do niej przyzwyczaiła. Syna zaś karmiłam prawie 2 lata to miałam chociaż trochę czasu;,0 tak to fakt że po karmieniu zostały mniejsze jak przed ciążą i jak flaczki;p mój mąż nie lubi dużych jak karmiłam młodego k nie raz i miałam dużo mleka to mówił boże to jest straszne. Jak głazy twarde hahaha.

Ps jedyne za co mało przepadam za ciąża to te sny! Przecież masakra. Są tak głupie. Że nie idzie wytrzymac.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry