Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam małe przed i zostały małe po, ale nie cycki tylko worki po mleku [emoji23]Mnie mama zawsze mówiła, ze po dziecku mi urosną a ka glupia wierzyłam[emoji23] jak karmilam to miałam bogate C wiec pokupowalam stanikow C jak glupia bo przeca zostac mi takie miały...i co...teraz mam mniejsze niz przed ciążą a staniki poszły do pck[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oddaj trochę [emoji28]Troche Ci zazdroszcze bo przed ciaza mialam male D ,a teraz mam G. Mnie zostało. Z czego nie jestem.zadowolona
Oj tam...jest dobrzeEj no nie. Tak wcale byc bie mialo. Nie miala tego w zamiarze. Nie wiem czemu tak zawsze jakos wychodzi. Gdzie bym nie polazła
dobranoc,no to dobranoc wszystkim :*
sama zjadłabymTeż zaraz pojde spac ale jak zobaczylam ciastka leżące na stole no to musialam..... Pyycha byly.