reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale jestem kolek!
Dzis bylam w aptece po leki na grype i chcialam kupic test ciazowy...a mialam wyluzowac...na szczescie nie kupilam ale juz nie umiem sie doczekac testowania;)

Ja piernicze ale mnie ciągnie na dole przy obu jajnikach no bo zaraz zejdę....nie jakos specjalnie mocno ale to upierdliwe jest :-/ juz nie wspomne o bólu cycków. A dzisiaj dopiero 18dc. Za szybko na takie objawy,zwykle przed @ to później mi sie zaczynaja cycki ujawniać. Przez to grypsko mi sie pewnie popieprzyło coś. Bo samą owu mialam tuż przed grypką. Albo w trakcie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Owulacja moze sie przesunac;)
Organizm moze soe przygotowywac ..wszelkie oznaki na owulkr do owulki nie dojdzie...za to pozniej przymiarka znow:) po temp. Bys byla pewna czy po owu jestes

Ja uwielbialam swoje średnie jedrne i w staniku zawsze spalam i spie .. Mialam.manie by ich nie gniesc i nie niszczyc hahahaha

Owulacja moze sie przesunac;)
Organizm moze soe przygotowywac ..wszelkie oznaki na owulkr do owulki nie dojdzie...za to pozniej przymiarka znow:) po temp. Bys byla pewna czy po owu jestes

Ja uwielbialam swoje średnie jedrne i w staniku zawsze spalam i spie .. Mialam.manie by ich nie gniesc i nie niszczyc hahahaha
Moze mi się przesunela cholera wie ale bynajmniej ten ból cyckow zawsze mi się dopiero po owu pojawial predzej czy pozniej. No chyba ze jakas podwojna owulacja mi sie trafila albo co.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moze mi się przesunela cholera wie ale bynajmniej ten ból cyckow zawsze mi się dopiero po owu pojawial predzej czy pozniej. No chyba ze jakas podwojna owulacja mi sie trafila albo co.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A kiedy mialas owu orientacyjnie? Teraz jestes 18dc tak.?
A juz nic nie pisze tylko czekamy czekamy hihii

Dzis rano mnie kulo w pachwinach a potem bolalo jak na @ coraz bardziej w dzien :o :evil:

reklama
Do góry