Kasienka3b
Fanka BB :)
Jak wiekszosc to i jaO i Ty masz fajnego Avcia=)-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wiekszosc to i jaO i Ty masz fajnego Avcia=)-
Ja piernicze ale mnie ciągnie na dole przy obu jajnikach no bo zaraz zejdę....nie jakos specjalnie mocno ale to upierdliwe jest :-/ juz nie wspomne o bólu cycków. A dzisiaj dopiero 18dc. Za szybko na takie objawy,zwykle przed @ to później mi sie zaczynaja cycki ujawniać. Przez to grypsko mi sie pewnie popieprzyło coś. Bo samą owu mialam tuż przed grypką. Albo w trakcie.
brzmi obiecującoMoj maz mi obiecal ze jak bedzie mi tomogl bardzo doskwierac to zrobi wszystko zeby mi pomóc=)
Moze mi się przesunela cholera wie ale bynajmniej ten ból cyckow zawsze mi się dopiero po owu pojawial predzej czy pozniej. No chyba ze jakas podwojna owulacja mi sie trafila albo co.Owulacja moze sie przesunac
Organizm moze soe przygotowywac ..wszelkie oznaki na owulkr do owulki nie dojdzie...za to pozniej przymiarka znow po temp. Bys byla pewna czy po owu jestes
Ja uwielbialam swoje średnie jedrne i w staniku zawsze spalam i spie .. Mialam.manie by ich nie gniesc i nie niszczyc hahahaha
Oj tam,nic by się nie stało gdybyś kupiła a mój czeka i kwiczy heheAle jestem kolek!
Dzis bylam w aptece po leki na grype i chcialam kupic test ciazowy...a mialam wyluzowac...na szczescie nie kupilam ale juz nie umiem sie doczekac testowania
Jednak widocznoe mam w gebie cos terapeutycznego=DPiękna moja imienniczko zauwazylam że jak Ty sie ujawnilas z buźką to potem wysyp ładnych buziek niczym grybki po deszczu sie zrobil
A kiedy mialas owu orientacyjnie? Teraz jestes 18dc tak.?Moze mi się przesunela cholera wie ale bynajmniej ten ból cyckow zawsze mi się dopiero po owu pojawial predzej czy pozniej. No chyba ze jakas podwojna owulacja mi sie trafila albo co.
Też miałam takie spostrzeżenia, @Jotka_Szczotka niczym prekursorka naszego forumPiękna moja imienniczko zauwazylam że jak Ty sie ujawnilas z buźką to potem wysyp ładnych buziek niczym grybki po deszczu sie zrobil
O ciekawe,ale współczuję bólu .. mnie dzisiaj też zaatakowało ale w prawą pachwineę, paskudztwo...A kiedy mialas owu orientacyjnie? Teraz jestes 18dc tak.?
A juz nic nie pisze tylko czekamy czekamy hihii
Dzis rano mnie kulo w pachwinach a potem bolalo jak na @ coraz bardziej w dzien