Jotka_
Fanka BB :)
Nie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecytak to już jest, że te co maja małe chcą większe a te co mają duże chcą małe Kto kobicie dogodzi hehe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecytak to już jest, że te co maja małe chcą większe a te co mają duże chcą małe Kto kobicie dogodzi hehe...
U nas jest "niańke pap"
No straszne były. Zbyt długo z nich nie korzystałam. Wolalam zwykle sportowe hehe. Wygodniej mi sie w nich karmiło.pamietam, że marzyłam o spaniu bez stanika...a te staniki z klapami okropne
wierzę, bo można mieć nawet problemy z kręgosłupem z tego powodu, moja znajoma teraz z tym boryka sięNie .. yo to jest poprostu bardzo ciężkie i bola mnie plecy
Moj maz mi obiecal ze jak bedzie mi tomogl bardzo doskwierac to zrobi wszystko zeby mi pomóc=)wierzę, bo można mieć nawet problemy z kręgosłupem z tego powodu, moja znajoma teraz z tym boryka się
O i Ty masz fajnego Avcia=)-Ale wy szalejecie z pisaniem hoho Nie nadrabiam bo nie zdolam. Milego wieczorku.
Dawaj foteJa w końcu pozbyłam się odrostów i mam swój mysi blond ciekawe ile wytrzymam
Piękna moja imienniczko zauwazylam że jak Ty sie ujawnilas z buźką to potem wysyp ładnych buziek niczym grybki po deszczu sie zrobilO i Ty masz fajnego Avcia=)-