reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u nas bez zmian ciazy brak Ale zbyt się tym nie przejmujemy organizujemy sobie czas żeby o dziecku nie myśleć nawed do szkoły się zapisałam
Tez chcialam sie zapisac ale nie znalazlam u nas nic ciekawego. Chcialabym isc w fryzjerstwo ale niestety u nas to tylko po zawodowce mozesz zrobic technika a ja uczylam sie w innym kierunku

reklama
Kochana zagniezdzenie moze odbyc sie od 5 do 12 dni od owulacji i z tym roznie bywa .zalezne od zarodka kobiety. Test wykrywa hormon beta hcg dopiero po zagniezdzeniu

Hej Sonia
A czemu do ginekologa??
Tak bywa ze plany daja w leb ale jak to mówią..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Mi dzis wypadlo ze leniuchuje do 1 i mysle za co sie wziasc..moze porysuje hmm
Ok =) zobaczymy=)

Gdzie masz te tabelke wciepnij ja w podpis

zem3j44j4b8qvg9a.png

Cześć dziewczyny, poczytuje was od jakiegoś czasu więc postanowiłam się ujawnić :) mam dwóch synków 5 lat i 2 lata, staramy się z mężem o trzecie, nie ukrywam że zależy nam na córeczce ale jeśli będzie syn będę mega szczęśliwa, u mnie dopiero 9dpo, @ ma przyjść 12.09, spróbuję z testem w niedziele zobaczymy czy coś z tego będzie.

Cześć dziewczyny, poczytuje was od jakiegoś czasu więc postanowiłam się ujawnić :) mam dwóch synków 5 lat i 2 lata, staramy się z mężem o trzecie, nie ukrywam że zależy nam na córeczce ale jeśli będzie syn będę mega szczęśliwa, u mnie dopiero 9dpo, @ ma przyjść 12.09, spróbuję z testem w niedziele zobaczymy czy coś z tego będzie.
Czesc Ewa=) fajne, ze do nas dolaczylas, to twoj pierwszy cykl?

zem3j44j4b8qvg9a.png

tak pierwszy, nie nastawiam się że od razu się uda ale chciałabym urodzić na wiosnę, chłopaki są z września i października wiec ze spacerami kiepsko było. Ze starszym synem udało się w pierwszym cyklu, młodszy planowany był na maj a urodził sie w październiku :) także zobaczymy jak teraz będzie

tak pierwszy, nie nastawiam się że od razu się uda ale chciałabym urodzić na wiosnę, chłopaki są z września i października wiec ze spacerami kiepsko było. Ze starszym synem udało się w pierwszym cyklu, młodszy planowany był na maj a urodził sie w październiku :) także zobaczymy jak teraz będzie
Oby zdrowo #)

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Do góry