Tez chcialam sie zapisac ale nie znalazlam u nas nic ciekawego. Chcialabym isc w fryzjerstwo ale niestety u nas to tylko po zawodowce mozesz zrobic technika a ja uczylam sie w innym kierunkuA u nas bez zmian ciazy brak Ale zbyt się tym nie przejmujemy organizujemy sobie czas żeby o dziecku nie myśleć nawed do szkoły się zapisałam
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Ok =) zobaczymy=)Kochana zagniezdzenie moze odbyc sie od 5 do 12 dni od owulacji i z tym roznie bywa .zalezne od zarodka kobiety. Test wykrywa hormon beta hcg dopiero po zagniezdzeniu
Hej Sonia
A czemu do ginekologa??
Tak bywa ze plany daja w leb ale jak to mówią..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Mi dzis wypadlo ze leniuchuje do 1 i mysle za co sie wziasc..moze porysuje hmm
Gdzie masz te tabelke wciepnij ja w podpis
Cześć dziewczyny, poczytuje was od jakiegoś czasu więc postanowiłam się ujawnić mam dwóch synków 5 lat i 2 lata, staramy się z mężem o trzecie, nie ukrywam że zależy nam na córeczce ale jeśli będzie syn będę mega szczęśliwa, u mnie dopiero 9dpo, @ ma przyjść 12.09, spróbuję z testem w niedziele zobaczymy czy coś z tego będzie.
Jotka_
No to rzeczywiscie słaboKazał mi przyjść z wynikami hormony ogólnie cały pakiet i myślałam że już dziś zastosuje jakieś leczenie a tak czas ucieka
Jotka_
Czesc Ewa=) fajne, ze do nas dolaczylas, to twoj pierwszy cykl?Cześć dziewczyny, poczytuje was od jakiegoś czasu więc postanowiłam się ujawnić mam dwóch synków 5 lat i 2 lata, staramy się z mężem o trzecie, nie ukrywam że zależy nam na córeczce ale jeśli będzie syn będę mega szczęśliwa, u mnie dopiero 9dpo, @ ma przyjść 12.09, spróbuję z testem w niedziele zobaczymy czy coś z tego będzie.
tak pierwszy, nie nastawiam się że od razu się uda ale chciałabym urodzić na wiosnę, chłopaki są z września i października wiec ze spacerami kiepsko było. Ze starszym synem udało się w pierwszym cyklu, młodszy planowany był na maj a urodził sie w październiku także zobaczymy jak teraz będzie
Jotka_
Oby zdrowo #)tak pierwszy, nie nastawiam się że od razu się uda ale chciałabym urodzić na wiosnę, chłopaki są z września i października wiec ze spacerami kiepsko było. Ze starszym synem udało się w pierwszym cyklu, młodszy planowany był na maj a urodził sie w październiku także zobaczymy jak teraz będzie
Mirakulum
Probowalam hehehe podpowiedz gdzie bo juz wklejalam w rozne miejsca na moim profilu i nie moge znalezc opcji..podpis dziwaczneOk =) zobaczymy=)
Gdzie masz te tabelke wciepnij ja w podpis
WitaJ Ewa i owocnych staran! Wpisac Cie w tabelke?
Link do: Staraczki 2018
Ostatnia edycja:
reklama
ginngerr7787
Jest mały błąd w tabelce u mnie, cykl starań 8, @ 10.09 a testowanie planuję na 10 lub 11 jeśli w ogóle będę miała taką możliwość