reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Edzia możliwe że za wcześnie. Poczekaj spokojnie ( i ja to mówię hhehe) przynajmniej do 12 dpo i wtedy próbuj. Dziewczyny pisały że czasem kilka dni po terminie @ blade krechy wychodzily.
Także głową do góry.

U mnie dzisiaj ciężki dzień. Miałam sporo stresów. Brzuch mnie zaczął boleć jak na @ ale przeszło. Piersi bolą ale to żaden objaw. Jedynie co dziwne to nie wypryszczylo mnie tak jak zawsze. Nadzieja jest:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No że czasami np jest taki przezroczysty a powinien być mlecznobiały albo nie ma go prawie w ogóle a powinno byc dużo... Ja akurat śluzem się nie kieruję ale tak przytaczam teraz przyklady o ktorych juz na niejednym forum czytalam. Moze u Ciebie np owu byla z dzien czy dwa pozniej niz sadzilas. Oczywiście powodzenia życzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wyczytalam ze ostatni dzień sluzu najbardziej plodnego mokrego sliskiego rzadszego ktory traci swa rozciagliwosc jest szczytowym poprzedzajacym owulacje..czyli owulacja moze wystapic po tym dniu i potem sluz staje sie metny lepki kwasny i po 4 dniach mozna stwierdzic nieplodnosc poowulacyjna

I to ze i po owulacji moze wystepowac sluz plodny bo to ze nie czujemy go na zewnatrz nie oznacza ze nie ma go w środku hmmmm

To tylko pomocne informacje..
:rolleyes2::huh:

Limonka no my bysmy sie bardzo cieszyli wiec tak trzymaj

Edzia za wczesnie.. Trzeba pocZekać takze szansa jest oj jest:)))

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)
Wszystko zależy wyłącznie od Was, znam parę, która po bardzo krótkiej znajomości (1 miesiąc) zdecydowała się na ślub. Już minęło kilka ładnych lat i są ze sobą szczęśliwi, mają dziecko. Najważniejsze jest to, co sami czujecie i czego chcecie, trzymam za Was kciuki i życzę jak najszybciej dwóch kreseczek :)

Pierwszy cykl starań po poronieniu. I niestety nic z tego - @ przyszła i do tego z zaskoczenia bo normalnie cykl 36 dniowy a tu bach. 30 dzień cyklu i jest. W przyszłym cyklu będzie lepiej:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wszystko zależy wyłącznie od Was, znam parę, która po bardzo krótkiej znajomości (1 miesiąc) zdecydowała się na ślub. Już minęło kilka ładnych lat i są ze sobą szczęśliwi, mają dziecko. Najważniejsze jest to, co sami czujecie i czego chcecie, trzymam za Was kciuki i życzę jak najszybciej dwóch kreseczek :)
Tez mam znajoma która po bodajże miesiącu zaszła w ciążę z nowym chłopakiem,teraz są 4 lata po ślubie i drugie dziecko w drodze. Są bardzo szczęśliwi :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pierwszy cykl starań po poronieniu. I niestety nic z tego - @ przyszła i do tego z zaskoczenia bo normalnie cykl 36 dniowy a tu bach. 30 dzień cyklu i jest. W przyszłym cyklu będzie lepiej:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No jasne że będzie lepiej. Nie ma co się załamywać tylko działać dalej. Kiedyś w końcu każdej z nas się uda.

Ja na tej nocce to normalnie zasypiam w robocie teraz a jeszcze 5 godzin :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia i zrozumienie :) Fajnie, że są ludzie, którzy rozumieją, że można się tak kochać po takim krótkim czasie ;-) ;) Za wszystkie kciuki (nie)dziękuję, mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczymy dwie kreseczki :laugh2:

Wyczytalam ze ostatni dzień sluzu najbardziej plodnego mokrego sliskiego rzadszego ktory traci swa rozciagliwosc jest szczytowym poprzedzajacym owulacje..czyli owulacja moze wystapic po tym dniu i potem sluz staje sie metny lepki kwasny i po 4 dniach mozna stwierdzic nieplodnosc poowulacyjna

I to ze i po owulacji moze wystepowac sluz plodny bo to ze nie czujemy go na zewnatrz nie oznacza ze nie ma go w środku hmmmm

To tylko pomocne informacje..
:rolleyes2::huh:

Limonka no my bysmy sie bardzo cieszyli wiec tak trzymaj

Edzia za wczesnie.. Trzeba pocZekać takze szansa jest oj jest:)))

No tak jest szansa tylko trzeba w to wierzyć. Ale zero objawów wiec chyba słabo.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze 12 dni i jedziemy z M nad morze :D Nasz pierwszy taki dłuższy weekend tylko we dwoje. Już nie mogę się doczekać :)

Do góry