reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak jest szansa tylko trzeba w to wierzyć. Ale zero objawów wiec chyba słabo.:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa czesto bez objawowo w tak wczesnym etapie takze aby Cie organizm pozytywnie zaskoczyl. Zycze Ci tego
Sama staram sie o tych dolegliwosciach nie myslec i wiem jak ciezko nie doszukiwac sie czegokolwiek

Witaj Jotkaszczotka rozbawilas Mnie :)

Ola najwazniejsze ze chcecie cos stworzyc razem..teraz musicie pielegnowac ta milosc wspierajac sie nawzajem a sie wszystko pieknie rozwinie:)
Sama znam taka osobe tyle ze ona znala go online 2 miesiace i kiedy doszlo do spotkania to wpadla .. Sa dzis 8 lat razem choc po slubie chyba 4
Powodzenia:)

reklama
Aaaaaa czesto bez objawowo w tak wczesnym etapie takze aby Cie organizm pozytywnie zaskoczyl. Zycze Ci tego
Sama staram sie o tych dolegliwosciach nie myslec i wiem jak ciezko nie doszukiwac sie czegokolwiek

Ola najwazniejsze ze chcecie cos stworzyc razem..teraz musicie pielegnowac ta milosc wspierajac sie nawzajem a sie wszystko pieknie rozwinie:)
Sama znam taka osobe tyle ze ona znala go online 2 miesiace i kiedy doszlo do spotkania to wpadla .. Sa dzis 8 lat razem choc po slubie chyba 4
Powodzenia:)

Bardzo się kochamy, zawsze myślałam, że taka miłość to tylko w filmach, aż poznałam M i straciłam głowę :) Na pewno będę informować co i jak u nas no i jak idą starania :)

Do usług! =)

Moj maz kupil jakis super czyly test co mozna go juz 6dni po zaplodnieniu zrobić. 6dni to po owu czy po zagniezdzeniu???

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka szczotka te testy to sie robi 6 dni przed spozniajacym sie okresem czyli 5 dni przed przewidywana miesiaczka. Ja jade zawsze na nich, uzywam clear blue albo first response. Dlatego bylam zaskoczona w Polsce jak poszlam 2 razy do apteki i poprosilam o bardzo czuly test i 2 razy dostalam te z czuloscia 25 bo te co uzywam maja bodajze 10.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja miałam mieć dziś wizytę u ginekologa ale okazało się że go nie będzie i przełożył wizytę na za 3 tygodnie trochę się zdenerwował am bo szkoda mi czasu ale nic widoczne tak miało być

reklama
Do usług! =)

Moj maz kupil jakis super czyly test co mozna go juz 6dni po zaplodnieniu zrobić. 6dni to po owu czy po zagniezdzeniu???

zem3j44j4b8qvg9a.png

Kochana zagniezdzenie moze odbyc sie od 5 do 12 dni od owulacji i z tym roznie bywa .zalezne od zarodka kobiety. Test wykrywa hormon beta hcg dopiero po zagniezdzeniu

Hej Sonia
A czemu do ginekologa??
Tak bywa ze plany daja w leb ale jak to mówią..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Mi dzis wypadlo ze leniuchuje do 1 i mysle za co sie wziasc..moze porysuje hmm

Ostatnia edycja:
Do góry