reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W sensie po owulce sexik na synka =D

zem3j44j4b8qvg9a.png
Popieram

A mi przez te tabletki na torbiel..ochota na seks zanikła ;)
Nie mogę się doczekać... okresu ..jak nigdy ;) Zupełnie odwrotna sytuacja od tych przez ostatnie 3 lata ;)

reklama
A czy taka metoda na corke czy na syna się sprawdza? Tak z ciekawosci pytam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..

Moja mama jeszcze kiedys dostala recepture na sex plciowy od ciotki i zaplanowala syna i ma. =)

Ze dlugi stosunek daje wieksze prawdopodobienstwo dziewczybki szybkie strzaly na chkopaka

zem3j44j4b8qvg9a.png

Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..

Moja mama jeszcze kiedys dostala recepture na sex plciowy od ciotki i zaplanowala syna i ma. =)

Ze dlugi stosunek daje wieksze prawdopodobienstwo dziewczybki szybkie strzaly na chkopaka

zem3j44j4b8qvg9a.png
Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.

Ale według takiego działania jak opisałaś, to teraz też powinna być dziewczynka. A jak np my prawie codziennie, czasami nawwt dwa razy, w okresie okoloowulacyjnym tzn pare dni przed i dzien po? Rany, niby prosta rzecz ale takie to trudne....bo np można zalozyc ze uda sie na dziewczynke i sa dwa wyjscia. Albo uda sie dziewuszka albo jednak pomyli sie czlowiek w obliczeniach i bedzie synuś.
Przepraszam że namotalam ale po nockach jestem wykonczona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.

Ale według takiego działania jak opisałaś, to teraz też powinna być dziewczynka. A jak np my prawie codziennie, czasami nawwt dwa razy, w okresie okoloowulacyjnym tzn pare dni przed i dzien po? Rany, niby prosta rzecz ale takie to trudne....bo np można zalozyc ze uda sie na dziewczynke i sa dwa wyjscia. Albo uda sie dziewuszka albo jednak pomyli sie czlowiek w obliczeniach i bedzie synuś.
Przepraszam że namotalam ale po nockach jestem wykonczona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.
Podobno sa tez pozycje do plci.. od tylu na chlopca, klasycznie na dziewczynke

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.
Podobno sa tez pozycje do plci.. od tylu na chlopca, klasycznie na dziewczynke

zem3j44j4b8qvg9a.png
Haha. No to w tym wypadku,jesli za tydzien po testowanku okaze sie ze udalo to będę obstawiala chlopca, patrząc pod względem pozycji =D ale to ciekawe co piszesz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry