reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Probowalam hehehe podpowiedz gdzie bo juz wklejalam w rozne miejsca na moim profilu i nie moge znalezc opcji..podpis dziwaczne

WitaJ Ewa i owocnych staran! Wpisac Cie w tabelke?

Link do: Staraczki 2018
A uzywasz komp czy aplikacji w tel?

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka szczotka u mnie @ tez ma byc 19 :) idziemy tak samo. A ilu dniowe masz cykle? U mnie ostatnio 33-34 dni wiec dosyc dlugie. Co do testu to tak bym probowala jak piszesz. One sa czule wiec cien juz na pewno powinien byc jesli zaskoczylo. Trzymam kciuki!
@EwaS86 witaj i owocnych staranek :) u mnie juz 24 cykl ale w tym miesiacu i raczej 3 kolejnych starania chwilowo zawieszone.
Sonia przykro ze tak wyszlo z tym lekarzem ale spokojnie. Jak wiemy nerwy nie sluza bardzo staraczkom wiec trzeba zalozyc ze los tak chcial nie bez przyczyny i wszystko bedzie super.
Co do kursow, ja chcialam isc nadal w swoim kierunku i zrobic masaz sportowy ale niestety musialabym za to zaplacic okolo 4 tys funtow a na to mi narazie szkoda. Aktualnie odkladamy na depozyt na kredyt zeby kupic dom, potem chcialabym w miedzy czasie oczywiscie miec dziecko, pptem chcialabym sobie sztuczny biust zafundowac co tez tanie by nie bylo :D wiec kupilam anatomie po polsku taka studencka i zglebiam wiedze ot tak dla siebie. Bo zawodu uczylam sie tu po angielsku a chcialabym raz po polsku znac to wszystko dwa wiedziec wiecej.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jotka szczotka u mnie @ tez ma byc 19 :) idziemy tak samo. A ilu dniowe masz cykle? U mnie ostatnio 33-34 dni wiec dosyc dlugie. Co do testu to tak bym probowala jak piszesz. One sa czule wiec cien juz na pewno powinien byc jesli zaskoczylo. Trzymam kciuki!
@EwaS86 witaj i owocnych staranek :) u mnie juz 24 cykl ale w tym miesiacu i raczej 3 kolejnych starania chwilowo zawieszone.
Sonia przykro ze tak wyszlo z tym lekarzem ale spokojnie. Jak wiemy nerwy nie sluza bardzo staraczkom wiec trzeba zalozyc ze los tak chcial nie bez przyczyny i wszystko bedzie super.
Co do kursow, ja chcialam isc nadal w swoim kierunku i zrobic masaz sportowy ale niestety musialabym za to zaplacic okolo 4 tys funtow a na to mi narazie szkoda. Aktualnie odkladamy na depozyt na kredyt zeby kupic dom, potem chcialabym w miedzy czasie oczywiscie miec dziecko, pptem chcialabym sobie sztuczny biust zafundowac co tez tanie by nie bylo :D wiec kupilam anatomie po polsku taka studencka i zglebiam wiedze ot tak dla siebie. Bo zawodu uczylam sie tu po angielsku a chcialabym raz po polsku znac to wszystko dwa wiedziec wiecej.

28dniowe ale ostatnio mialam jakies cos dziwne mialam 2ego takie plamienia a 22ego mialam juz normalny okres

zem3j44j4b8qvg9a.png

Moge polecić lekarza hee
Skonczylam fryzjerstwo bedac w Pl . pracowalam tak rok i zaluje heeeeee

Moglam po roku przejsc na pazury ..no nic szkoda

Jotkanszczotka telefon..sprawdze na kompue jak bede wndomu

reklama
Do góry