reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja podczas ostatniego malowania i gładzi w przedpokoju spontanicznie z moim kupiliśmy w promocji odkurzacz karcher w sumie nie za drogi 260 zl ale rewelacja wszystkie pyły z gładzi pięknie posprzątał.

Super tez Lubie bawić się sama w takie rzeczy. Ostatnio paseczek kostki układamy na działce. Zostało mi trochę i potrzebowałam rabatke oddzielić od trawy i tez jestem z siebie dumna
1496742128-aaaaaa.jpeg

f2wlj44juj75ukos.png
Nie szalej tak bo ci dotację unijna dadzą na rolnictwo,super:)

reklama
A ja podczas ostatniego malowania i gładzi w przedpokoju spontanicznie z moim kupiliśmy w promocji odkurzacz karcher w sumie nie za drogi 260 zl ale rewelacja wszystkie pyły z gładzi pięknie posprzątał.

Super tez Lubie bawić się sama w takie rzeczy. Ostatnio paseczek kostki układamy na działce. Zostało mi trochę i potrzebowałam rabatke oddzielić od trawy i tez jestem z siebie dumna
1496742128-aaaaaa.jpeg

f2wlj44juj75ukos.png

Ogród to wyższa szkoła jazdy [emoji55][emoji35]
Walczę z natura ale sromotnie przegrywam. Wiec na razie odpuściłam.

@Paraplu dzięki za cynk o farbach do płytek [emoji3]
Zaraz poszukam coś dla siebie [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Lanvin [emoji16] jak tylko się wybuduje to pokażę! Mogę wieczorem podejść zrobić fotkę z placu budowy [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj linka do strony dewelopera :)

Ja kupiłam tu: www.parksloneczny.pl jak wejdziecie w "Rzuty mieszkań", to mój blok to etap ll :)

Ja dziewczynki czekam na karetkę w domu i jadę z tatą na przyjęcie do Jana Pawła,także stres do Krk mamy 40minut ,także luz,nerwy i tak są:)
Co się stało??

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki,
Próbuję pracować, ale nie bardzo mi wychodzi ;)
U mnie 8 dpo i po raz pierwszy odkąd się staram bolą mnie od dwóch dni cycki i pobolewa brzuchol jak na @, ale bardzo delikatnie. Oczywiście się nakręcam, bo takich objawów nigdy nie miałam. Dopiero w dzień @ ból brzucha. Temperatura poszła w górę, więc nadzieje mam ogromną na bejbika. A jak u Was objawy testujące w tym tygodniu?
Aaa i pryszcze mi nie wychodzą od owu, a zawsze je miałam, przez cały cykl z kulminacją wysypu tuż przed owu. No nie doczekam do piątku...
upload_2017-6-6_12-24-21.png

Załączniki

• upload_2017-6-6_12-24-21.png
    upload_2017-6-6_12-24-21.png
    25,3 KB · Wyświetleń: 507

1496742128-aaaaaa.jpeg

f2wlj44juj75ukos.png
Tez mam od tego roku działke i testuje, zobaczymy jak mi wyjda warzywka. Jest już na wierzchu marchew, sałata cebula i ogórki.
Cześć dziewczynki,
Próbuję pracować, ale nie bardzo mi wychodzi ;)
U mnie 8 dpo i po raz pierwszy odkąd się staram bolą mnie od dwóch dni cycki i pobolewa brzuchol jak na @, ale bardzo delikatnie. Oczywiście się nakręcam, bo takich objawów nigdy nie miałam. Dopiero w dzień @ ból brzucha. Temperatura poszła w górę, więc nadzieje mam ogromną na bejbika. A jak u Was objawy testujące w tym tygodniu?
Aaa i pryszcze mi nie wychodzą od owu, a zawsze je miałam, przez cały cykl z kulminacją wysypu tuż przed owu. No nie doczekam do piątku...
Zobacz załącznik 809464
Piękna temp. Trzymam kciuki. Ja jestem dopiero przed owu
upload_2017-6-6_12-28-51.png

Załączniki

• upload_2017-6-6_12-28-51.png
    upload_2017-6-6_12-28-51.png
    92,9 KB · Wyświetleń: 467
Ale smiesznie macie z tymi wakacjami, ja lipiec mam wolny i potem po 15 sierpnia moge byc wzywana do pracy

Z malowaniem to chciałam zrobic w sumie tylko salon ale jest on otwarty nakuchnie i przedpokój wiec to tez trzeba odświeżyć, no i sufit w łazience bo to niewiele,i ostatnio m zgodził sie na naszą sypialnię tez wiec tylko mlodego pokoju nie ruszam, stwierdzilam ze za dwa lata jak będzie szedl do szkoły to wszystko u niego wywale i zrobimy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry