reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Aż zatęsknilam za moim pieskiem mam kota, ale to nie to samo, jakkolwiek to brzmi...kot jak kot, ma wszystko w dupie, jak ma ochotę, to się przytula i pozwala się głaskać, ale jak uzna, że już mu za dużo, to gryzie. Tylko małego nie gryzie :|A ja uwielbiam swojego psa Dzięki
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
Nie no, ten odswiezacz tak daje, że dajcie spokój :/ ja ze swojej strony nie mam okna, więc nawet nie ma jak wywietrzyc :/ w domu też mam, ale inny zapach, nie śmierdzi tak jak ten i mi nie przeszkadza. Poza tym kochana dzisiaj 9dpo dopiero, to prócz bólu piersi objawów raczej by nie było jako takich
Dopiero albo aż Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże
RacjaNie no, ten odswiezacz tak daje, że dajcie spokój :/ ja ze swojej strony nie mam okna, więc nawet nie ma jak wywietrzyc :/ w domu też mam, ale inny zapach, nie śmierdzi tak jak ten i mi nie przeszkadza. Poza tym kochana dzisiaj 9dpo dopiero, to prócz bólu piersi objawów raczej by nie było jako takich
Odzywaj się częściej
Łatwiej komuś, kogo się nie zna, niż czasem bliskiej osobie
Emzilka
Emzilka jak kiedys czytalam ze czlowiek jak kupi raz ta rase tak zakocha sie na amen.Szczerze powiem ze ja swojego tak pokochalam ze nie wyobrazam sobie teraz innej rasy w domku.Zreszta obie corki tak samo
Mój mąż był przeciwny psa w domu, w końcu mówię do niego, wezmę na weekend, zobaczymy jak to będzie (a już dawno miałam wszystko ugadane)... Tylko zobaczył go w drzwiach i mówi- o z takim to nie będzie wstyd na dwór wyjść i popłynął po całości
Teraz obaj nie widzą świata poza sobą i czasem marzymy sobie, że jak będziemy mieli swój dom z działką to ze 2-3 buldożki będą biegać po trawce
Lanvin
Hahaha, ja mam takie ambiwalentne odczucia. Z jednej strony ta temperatura, a szczególnie ten spadek, no i te piersi, nawet mój M nieświadomie powiedział wczoraj, że są fajne, w dotyku takie jak balony hehe, że zrobiły się większe, ale on nawet nie wie, w której fazie cyklu jestem, nie zna się na tym a z drugiej strony boli mnie głowa, jak zawsze kilka dni przed @, no i jak pomyślę racjonalnie, to nie widzę powodu, by tym razem mogło się udać. A temperatura już mnie potrafiła oszukać i raz nawet uwierzyłam w niepokalane poczęcie [emoji12] także momentami czuję się jak chora psychicznie, w poprzednich cyklach się tak nie zastanawiałam [emoji12] ale też nie pamiętam jak było na początku poprzedniej ciąży, bo dowiedziałam się o niej w 7 tygodniu. Pamiętam tylko, że raz kumple u mnie spali jak mieszkałam we Wrocławiu, chodziłam w pizamie i tak patrzą na mnie i mówią "jezu, ale ci się balony zrobiły!", oczywiście głupia ja wtedy nie pomyślałam, że mogę być w ciąży [emoji12]Dopiero albo aż [emoji14] Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania [emoji14]
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże
No właśnie, wiesz o czym mówię... Ja miałam wyżła niemieckiego, był wspaniały ehhh. Bardzo chciałabym pieska, ale to niemożliwe przez najbliższe kilka lat po pierwsze - kot, po drugie kot, pies i ewentualnie dwojka dzieci na 51m2, nie wyobrażam sobie tego, po trzecie, nas większość dnia nie ma w domu, pies by się męczył. Nie kupię psa dla własnego widzimisię...Lanvin ja mam tak samo.Mam kota ale to nie to samo co pies.Kota tez bardzo lubie ale jednak pies to pies
PowodzeniaCześć kochane
Zaczynam przygodę z CLO i boję się trochę że jakoś śluzu dostanie po d..ie i chcę lykac wiesiolka albo donga. Myślicie, że nie zaszkodzi co? Bo to sama natura przecież hehe
no mi się śluz zmienił jest taki białowodnisty, wczoraj był rozciągliwy ale widze róznice.Cześć kochane
Zaczynam przygodę z CLO i boję się trochę że jakoś śluzu dostanie po d..ie i chcę lykac wiesiolka albo donga. Myślicie, że nie zaszkodzi co? Bo to sama natura przecież hehe
reklama
M2b
Dzień dobry dziewczynki!
@oczekiwanie dziękuję kochana staram się cieszyć urlopem chociaż dostałam cześć wyników i nie wygląda to za dobrze [emoji22]
@Lanvin nadwrażliwość na zapachy to dobry znak [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@oczekiwanie dziękuję kochana staram się cieszyć urlopem chociaż dostałam cześć wyników i nie wygląda to za dobrze [emoji22]
@Lanvin nadwrażliwość na zapachy to dobry znak [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom