reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeny, mój szef kupił odswiezacz air wicka do kontaktu, włożył go do kontaktu w kuchni, a tak daje w całej kancelarii, że zaraz puszcze pawia, tak mnie drażni w gardło :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nooooo.. Dobrze to brzmi.. pisałam wczoraj o perfumach mojej szefowej.. nanananaaaa :)

reklama
Nie doczytam Was za duzo postow a ja ostatnio zalatana,jakis kryzys mam,mloda daje czadu chyba jakis bunt i tak mi dni leca
Mam nadziejebze w koncu sie unormuje powolutku bo za Wami tesknie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Emzilka uwielbiam ten Twoj awatar

Nooooo.. Dobrze to brzmi.. pisałam wczoraj o perfumach mojej szefowej.. nanananaaaa :)
Nie no, ten odswiezacz tak daje, że dajcie spokój :/ ja ze swojej strony nie mam okna, więc nawet nie ma jak wywietrzyc :/ w domu też mam, ale inny zapach, nie śmierdzi tak jak ten i mi nie przeszkadza. Poza tym kochana dzisiaj 9dpo dopiero, to prócz bólu piersi objawów raczej by nie było jako takich :)

Nie doczytam Was za duzo postow a ja ostatnio zalatana,jakis kryzys mam,mloda daje czadu chyba jakis bunt i tak mi dni leca
Mam nadziejebze w koncu sie unormuje powolutku bo za Wami tesknie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Emzilka uwielbiam ten Twoj awatar
Odzywaj się częściej :)

Nie tyle że się bałąm, tylko nie należę do osób zbyt wylewnych. Ciężko komuś mówić o swoich problemach.:)
Łatwiej komuś, kogo się nie zna, niż czasem bliskiej osobie :)

@cheebay ano drogie i tylko to mnie pociesza, ze moze dzieki cenie do druga mama nie bedzie z nim latac na spacery :p

Nuna, Joolz i Bugaboo sa holenderskie.
Cybex chyba niemiecki.
Stokke norweski.

Ogolnie to chcialam kupic polski wozek zeby wspierac polskie firmy ale jesli cos sie zepsuje to w Holandii ani gwarancji ani serwisu nie bede miec. I chyba zostane przy wozkach dostepnych na rynku holenderskim. Bo to duzy wydatek a jak sie cos zepsuje to przeciez nie bede wysylac wozka do Polski.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj temperatura znowu skoczyła wysoko. Piersi bolą jeszcze bardziej, są napuchnięte, a prócz tego, że boli mnie głowa i goni mnie do toalety co chwilę, to nic się nie zmieniło [emoji12] ale to akurat jak przed okresem.

1495088244-aaaaaa.png

No, no, no ja tu czekam na te dwie twoje krechy innej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę!!!

Lanvin boska temperatura [emoji7][emoji7][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] teraz byle do testu

Paraplu ja teraz mam polski wozek znaczy sie spacerowke .
Szukalam u siebie jakichs fajnych ale za cholere mi sie nic nie podobalo

reklama
Do góry