reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Jestem bardzo łatwa do namówienia, proszę nie namawiajcie mnie do niczego nielegalnego, bo to zrobię
zdaje się, że @Aine90 szukała kogoś do pomocy przy ewentualnym ukryciu zwłok ;D

PS. Tak mi się przypomniała historia, jak woziłam w bagażniku łopatę bo do moich rodziców często nie można było dojechać zimą, bo było zasypane. Jednocześnie z przodu auta miałam gaz pieprzowy, który kiedyś kupiłam jak późno wracałam z zajęć do domu. Pewnego razu, jakiś turysta łapał stopa wiec pomyślałam a co tam! Będę dobra i pomogę komuś. Gość miał duży plecak, więc zaproponowałam, żeby dał go do bagażnika. Zrobił duże oczy jak zobaczył łopatę (taka żeliwna od taty ;) ), a potem jak usiadł z przodu i zobaczył gaz to wyciągnął telefon i mówi, ze on jednak tu wysiądzie bo mu się pomyliły drogi ;D
Chyba myślał, ze łopata to do zakopania zwłok ;D

reklama

PS. Tak mi się przypomniała historia, jak woziłam w bagażniku łopatę bo do moich rodziców często nie można było dojechać zimą, bo było zasypane. Jednocześnie z przodu auta miałam gaz pieprzowy, który kiedyś kupiłam jak późno wracałam z zajęć do domu. Pewnego razu, jakiś turysta łapał stopa wiec pomyślałam a co tam! Będę dobra i pomogę komuś. Gość miał duży plecak, więc zaproponowałam, żeby dał go do bagażnika. Zrobił duże oczy jak zobaczył łopatę (taka żeliwna od taty ;) ), a potem jak usiadł z przodu i zobaczył gaz to wyciągnął telefon i mówi, ze on jednak tu wysiądzie bo mu się pomyliły drogi ;D
Obraz jak z horroru 🤣 Też bym się wystraszyła 🤣

Ja jak stopowałam, to częstym żartem kierowców było, że są grabarzami i właśnie wracają z pracy 😂

Mnie pokusiło aby zrobić test. I najgorsze że widzę cień, ale nie wiem czy to nie testowa kreska. Ciężko uchwycić na foto. Test paskowy facelle

I znów żyje nadzieją...
Rano robiłam pink i biel była

Załączniki

• IMG-20250312-WA0015.jpg
    IMG-20250312-WA0015.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG-20250312-WA0014.jpg
    IMG-20250312-WA0014.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG-20250312-WA0002.jpg
    IMG-20250312-WA0002.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 105