reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1494523444-aaaaaa.jpeg

Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey kochane!!! Ja dopiero teraz nadrabiam i nie wiem czy nadrobię wszystko co pisałyście dziś. Od razu po pracy stwierdziłam, że muszę jakoś psychikę wywietrzyć i pojechałam do ogrodniczego w mej wsi. Kupiłam pomidory, pomidorki koktajlowe, ogórki, sałatę, pietruszkę, porę, seler itd.
Oczywiście nie zdążyłam wszystkiego posadzić (nie miałam tyle siły) ale sałatka i pietruszka już posadzone :) jak wszystko posadzę i mój m zrobi w końcu chodniczki to Wam pokażę.
Zaczyna mnie coraz bardziej jednak ten śluz zastanawiać - dziś 9 dpo - a ja mam mega dużo śluzu i jest on czasem biały ale też często po prostu żółty. Szczególnie jak się trochę poschylam, pochodzę to normalnie wypływa go mega dużo. Bez wkładem i to zmienianych się nie obejdzie. Czyżby aż tak dupek mógł działać? Dodam, że jest on bezwonny więc raczej nie jest to kwestia chorobowa...

A gdyby owulacji nie było to jak wyglądałby wykres?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie było by kilku temperatur powyżej linii, tej poziomej :) mogłaby się zdarzyć jedna wyższa np. A potem znów poniżej linii, nie utrzymywałaby się wysoko ;)

Nie było by kilku temperatur powyżej linii, tej poziomej :) mogłaby się zdarzyć jedna wyższa np. A potem znów poniżej linii, nie utrzymywałaby się wysoko ;)

Ahaaaaa [emoji2] w ten sposób! Dzięki!

reklama
Lanvin ciasto z fasoli rewelka! Proste, szybkie i pyszne no i bez tony cukru!:-D od razu po pracy zrobiłam i już połowy nie ma..
W ogóle cukru nie ma, pychotka [emoji3]

1494523444-aaaaaa.jpeg

Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz [emoji7]

[emoji7][emoji7][emoji7]

A gdyby owulacji nie było to jak wyglądałby wykres?

Noe byłoby skoku, tylko temperatura utrzymywałaby się na jednym poziomie.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry