reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Dzisiaj 4 dpo, a piersi tak mnie bolą, że szok...szybko coś nie pamiętam kiedy ostatni raz mnie tak porządnie bolaly, chyba organizm wraca do siebie po tabsach
Lacze sir w bolu, doslownie, tez mnie bola cyce. U mnie 28dc sołłł czekam na @. No w tym cyklu to chlopu nie odpusze! Do tej pory jestem zla, ze poprzedni cykl przepadl przez glupote.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Paraplu
Ja to chyba jakaś gruboskórna jestem bo kurczę nigdy nie czułam czegoś takiego jak ból cycków
Groboskornosc nic do tego nie ma albo cyce sa wrazliwe na hormony albo nie. Matko jak sobie przypomnie jak mnie bolaly w ciazy to uwierz, chyba mniej by mnie bolalo jakbym je wtedy odciela na zywca. Jakakolwiek zmiana pozycji, musniecie palcem i juz bol. A do zdjecia stanika wieczorem to sie musialam psychicznie przygotowac.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Czesc Laski.
Caly dzien Was czytam - to w korku, to na sedesuj.pl ale jakos nie bylo na tyle czasu zeby odpisac.
Ja sie mega nieswojo czuje. Juz mam chyba 36dc a okresu nie ma.. ani go nawet nie czuje. Gin mowila po usg ze juz widac ze okres sie zbliza. Eh ten Lutenyl. Pierwszy raz go bralam. Mam nadzieje ze mi za bardzo nie poprzestawia wszystkiego...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Caly dzien Was czytam - to w korku, to na sedesuj.pl ale jakos nie bylo na tyle czasu zeby odpisac.
Ja sie mega nieswojo czuje. Juz mam chyba 36dc a okresu nie ma.. ani go nawet nie czuje. Gin mowila po usg ze juz widac ze okres sie zbliza. Eh ten Lutenyl. Pierwszy raz go bralam. Mam nadzieje ze mi za bardzo nie poprzestawia wszystkiego...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
MartaBarbaraWeronika
@Spark piekny brzusio jest różnica od poprzedniego razu maluszek sobie ladnie rośnie ...
@Luxuorius duzy juz chlopiec za niedlugo juz mu bedzie niewygodnie w tej gondoli no i bedzie chciał podziwiac swiat w koło siebie :-)
Ja dzis dzien spedzilam na zewnatrz wkoncu piekna pogoda to trzeba korzystac no i powiem wam ze chwila na sloneczku a ramiona opalone i mordka tez u nas w sloncu dzis bylo max 30°c wiec naprawdę mozna żyć i nie umierac uwielbiam sloneczko i wszystko co jest z nim zwiazane :-) a no i wykorzystalam dziś mojego męża na balkonie tak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni
@Luxuorius duzy juz chlopiec za niedlugo juz mu bedzie niewygodnie w tej gondoli no i bedzie chciał podziwiac swiat w koło siebie :-)
Ja dzis dzien spedzilam na zewnatrz wkoncu piekna pogoda to trzeba korzystac no i powiem wam ze chwila na sloneczku a ramiona opalone i mordka tez u nas w sloncu dzis bylo max 30°c wiec naprawdę mozna żyć i nie umierac uwielbiam sloneczko i wszystko co jest z nim zwiazane :-) a no i wykorzystalam dziś mojego męża na balkonie tak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni
Flower
Pisałam Wam o tej rekrutacji do szkoły w tym tygodniu...Wczoraj mój ex do mnie napisał w sprawie weekendu i pytał przy okazji o szkołę. Powiedziałam mu gdzie podanie złożyłam i że obawiam się, że Filip może się tam nie dostać, bo nie jesteśmy z rejonu. Jego mama jest dyrektorką gimnazjum...więc uruchomili znajomości, okazało się (podobno), że nie było go na liście, bo dzieci z rejonu całą zapełniły i przed chwilą dzwonił do mnie, że mały się dostał...Nigdy nie korzystałam z ich znajomości, bo nie chciałam, wolę do wszystkiego sama dojść i sama sobie załatwić, ale wpływu nie miałam, bo i tak by zadzwoniła do dyrektora tej podstawówki. Nie wiem na ile prawdą jest to, że to ona załatwiła, a nie po prostu się dostał, ale najważniejsze, że jest w tej szkole (pomijam, że wyniki są dopiero w czerwcu)... Ogólnie mam nadzieję, że nie będzie takich sytuacji, że będzie się kobieta wtrącała, wydzwaniała do szkoły, wypytywała, bo nie wyobrażam sobie tego. Ja z nią żadnego kontaktu nie mam, ona nawet na ulicy udaje, że mnie nie widzi, nie lubię jej :| Najlepsze, jak mój ex do mnie mówi, że "do tej klasy dostała miejscowa śmietanka, wnuczka prezydenta, byłego prezydenta, kogoś tam". Co znaczy śmietanka? Może o moim synu też będą mówić, że jest śmietanką, bo jest wnukiem dyrektorki gimnazjum? Nie ogarniam, jak można tak klasyfikować ludzi, dziecko to dziecko, nie ważne kim jest rodzic, czy dziadek...
Fajnie ze sie dostal, tylko nie chce Cie straszyc ale czesto rodzie takich "wyjatkowych " dzieci sa strasznie roszczeniowi i dziwne rzeczy na zebraniach sie dzieja :/ Oby U Ciebie bylo inaczej!
No niestety...
Ale decyzja podjęta, walczę dalej.
I bardzo dobre podejscie! Pojdziesz do nowego gin i jest nowa nadzieja! Tak mysle ze dopoki zaden Gin nie powie Ci ze to nie ma sensu to sama nie rezygnuj zebys kiedys nie zalowala ae a moze wtedy by sie udalo! Wiem ze co miesiac jest tez ciezki czas, ale przynajmniej bedziesz wiedziala ze zrobulas wszystko co moglas! I mam nadzieje ze to Wszystko przerodzi sie w piekna i zdrowa dzidzie
@StorAnia kochana bardzo mi przykro ...po prostu brak mi słów wiem jakie to straszne uczucie kiedy tyle sie juz czlowiek stara mialam tak samo kiedy staralam sie o pierwsze dziecko ...teraz troszke inaczej do tego podchodze bardziej na luzie psychicznym a leci mi juz 6cs nawet sie pewnie nie obejrzę a zleci rok ... no ale ja tam jestem zdania ze bedzie to co ma byc to co dla mnie ktoś przygotowal to tak bedzie i nie mam na to wplywu żadnego .... powiem ci ze poki co @@@w terminie jeszcze mnie nie ugieła nawet łezka się nie pojawila u mnie ja tam sie tej wrednej @@@ nie dam pokonać psychicznie ni hu...a i Wy tez kochane musicie wierzyc w to ze bedzie dobrze nie teraz nie moze za miesiac ale kiedys na pewno wiem ze moze łatwo mi tak pisać ale ja po prostu jestem pewna ze takie przejmowanie sie ,stresowanie itp nam szkodzi kochane a wiadomo jak wielką role we wszystkim odgrywa nasza psychika ... zycze wam.wszystkim starajacym się jak i sobie duzo duzo wytrwalosci po prostu cieszmy sie kazdym dniem a napewno ten jedyny w koncu bedzie dla nas wymarzonym dniem !!!&&&&& dzioluszki za Was .❤
U mnie juz 6dc leci ten czas @@@ jak szybko przyszla tak szybko poszla wiec mozna szaleć dalej kiedys jeszcze te wredne, wscibskie małyszysko zaskocze to tylko kwestia czasu
Pogoda piękna u nas 20°c i tak do niedzieli sie zapowiada wiec kobitki bierzemy sie w garść myślimy tylko pozytywnie ,zapominamy o przymusowych staraniach ,kochamy sie kiedy mamy na to ochotę i w czerwcu wszystkie spotykamy się na forum dla lutowych mam
Bardzo podoba mi sie Twoje podejscie! Nie do konca potrafie tak, wiec prosze pozarazaj Nas tu tym swoim mysleniem
Zanim zrobiłam, to nie sądziłam, że to może dobrze smakować, ale jest pyszne Bez mąki, bez cukru, samo zdrowie
alez mnie zaintrygowalas! poprosze przepis to moze sie skusze na taki eksperyment
Dzień dobry Moje Kochane :-*
Kocham Was i dziękuje, ze pamiętacie o mnie ;-)
@Lanvin miala racje :-) zaklinowałam sie w moich krzakach :-)
Jestem 1 dzień po okresie i tak sobie żyje :-)
Moja @ wyglądała identycznie jak miesiąc wcześniej ...... 3 dni plamien + 2 dni żywej kwi + 3 dni plamien.
Dziękuje, ze jesteście :-* :-* to wiele dla mnie znaczy :-) zreszta jak zawsze :-) i zawsze to pisze :-) Heheheh
Jak fajnie ze wyszlas z krzaczkow Nie zostawiaj juz Nas na tak dlugo
W naszym ludzkim kurniku
Jak pieknie! Moj balkon jeszcze swieci pustkami bo zawias nam pekl i nie moge nawet wyjsc na malkon :/
Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz
Piekny brzuszek! No i synek z poczuciem humoru
Jak dobrze ze dzis juz cieplej! Pobiegalam i od razu lepiej sie czuje
reklama
Spark
Na balkonie...jaa tu z Wami umrę [emoji23] [emoji23] [emoji23]@Spark piekny brzusio jest różnica od poprzedniego razu maluszek sobie ladnie rośnie ...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom