reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczyny.
Mam pytanie bo może któraś z Was tak miała. Jestem dokładnie 8 dni przed @ i dzisiaj miałam delikatne jasno również plamienie. Było ono zaraz po załatwieniu. Cykle mam regularne 25 dniowe i czegoś takiego jak dzisiaj nigdy nie miałam. Może to normalne a może coś z hormonami? Wizyta u gina dopiero 8 czerwca.

reklama
Witajcie dziewczyny.
Mam pytanie bo może któraś z Was tak miała. Jestem dokładnie 8 dni przed @ i dzisiaj miałam delikatne jasno również plamienie. Było ono zaraz po załatwieniu. Cykle mam regularne 25 dniowe i czegoś takiego jak dzisiaj nigdy nie miałam. Może to normalne a może coś z hormonami? Wizyta u gina dopiero 8 czerwca.

A moze implantacja? [emoji16]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Wlasnie wyszlam w toalety.

Cykl 27-dniowy! Malo kiedy mam takie krotkie i to bez bolu brzucha przed! [emoji33]

No to zaczynamy kolejny cykl [emoji322][emoji323]

Kurde faza lutealna tylko 11 dni [emoji33] czy to nie za krotko?! [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Spark piekny brzusio jest różnica od poprzedniego razu maluszek sobie ladnie rośnie ...
@Luxuorius duzy juz chlopiec za niedlugo juz mu bedzie niewygodnie w tej gondoli no i bedzie chciał podziwiac swiat w koło siebie :-) :-D
Ja dzis dzien spedzilam na zewnatrz wkoncu piekna pogoda to trzeba korzystac no i powiem wam ze chwila na sloneczku a ramiona opalone i mordka tez u nas w sloncu dzis bylo max 30°c wiec naprawdę mozna żyć i nie umierac uwielbiam sloneczko i wszystko co jest z nim zwiazane :-) a no i wykorzystalam dziś mojego męża na balkonie :-D tak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni :-D :p
powiem Ci, ze miejsca ma jeszcze naprawde duzo :)

U mnie aktualnie dni płodne ,ale w tym cyklu daje sobie na luz ,bo co miesiąc oczekuje cudu,a on nie następuje.
Postanowiłam ,ze w tym miesiącu ogarniam swoje sprawy wagę doprowadzam do pożądku. Nie czekam na cud .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Cykl 27-dniowy! Malo kiedy mam takie krotkie i to bez bolu brzucha przed! [emoji33]

U mnie taka lutealna to był standard 9-11dni, cykle po 23-25 dni.
Witam kochane[emoji8]
Kto testuje na dniach???
Wyslalabym jakie fluidki bo dzis zaczęłam 25 tydzień ale wyglądam jak qpa moze jutro coś cykne. Zaczynam kopniaki obserwować rownież z zewnatrz[emoji4][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie taka lutealna to był standard 9-11dni, cykle po 23-25 dni.
Witam kochane[emoji8]
Kto testuje na dniach???

Wyslalabym jakie fluidki bo dzis zaczęłam 25 tydzień ale wyglądam jak qpa moze jutro coś cykne. Zaczynam kopniaki obserwować rownież z zewnatrz[emoji4][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w poniedziałek mam testować zgodnie z zaleceniem lekarza.... Jeju chyba oszaleję do tego czasu. Z jednej strony się nie mogę doczekać z drugiej się boję i myślę że może lepiej żyć w nadziei aż do @

reklama

11 dni mieści się w normie ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry