reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczyny.
Mam pytanie bo może któraś z Was tak miała. Jestem dokładnie 8 dni przed @ i dzisiaj miałam delikatne jasno również plamienie. Było ono zaraz po załatwieniu. Cykle mam regularne 25 dniowe i czegoś takiego jak dzisiaj nigdy nie miałam. Może to normalne a może coś z hormonami? Wizyta u gina dopiero 8 czerwca.

reklama
Witajcie dziewczyny.
Mam pytanie bo może któraś z Was tak miała. Jestem dokładnie 8 dni przed @ i dzisiaj miałam delikatne jasno również plamienie. Było ono zaraz po załatwieniu. Cykle mam regularne 25 dniowe i czegoś takiego jak dzisiaj nigdy nie miałam. Może to normalne a może coś z hormonami? Wizyta u gina dopiero 8 czerwca.

A moze implantacja? [emoji16]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Wlasnie wyszlam w toalety.

Cykl 27-dniowy! Malo kiedy mam takie krotkie i to bez bolu brzucha przed! [emoji33]

No to zaczynamy kolejny cykl [emoji322][emoji323]

Kurde faza lutealna tylko 11 dni [emoji33] czy to nie za krotko?! [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Spark piekny brzusio jest różnica od poprzedniego razu maluszek sobie ladnie rośnie ...
@Luxuorius duzy juz chlopiec za niedlugo juz mu bedzie niewygodnie w tej gondoli no i bedzie chciał podziwiac swiat w koło siebie :-) :-D
Ja dzis dzien spedzilam na zewnatrz wkoncu piekna pogoda to trzeba korzystac no i powiem wam ze chwila na sloneczku a ramiona opalone i mordka tez u nas w sloncu dzis bylo max 30°c wiec naprawdę mozna żyć i nie umierac uwielbiam sloneczko i wszystko co jest z nim zwiazane :-) a no i wykorzystalam dziś mojego męża na balkonie :-D tak jakoś wyszlo hahahah @StorAnia ostatnio poszalala to pomyslalam ze i ja dam sie ponieść troszke wyobrazni :-D :p
powiem Ci, ze miejsca ma jeszcze naprawde duzo :)

U mnie aktualnie dni płodne ,ale w tym cyklu daje sobie na luz ,bo co miesiąc oczekuje cudu,a on nie następuje.
Postanowiłam ,ze w tym miesiącu ogarniam swoje sprawy wagę doprowadzam do pożądku. Nie czekam na cud .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Cykl 27-dniowy! Malo kiedy mam takie krotkie i to bez bolu brzucha przed! [emoji33]

U mnie taka lutealna to był standard 9-11dni, cykle po 23-25 dni.
Witam kochane[emoji8]
Kto testuje na dniach???
Wyslalabym jakie fluidki bo dzis zaczęłam 25 tydzień ale wyglądam jak qpa moze jutro coś cykne. Zaczynam kopniaki obserwować rownież z zewnatrz[emoji4][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie taka lutealna to był standard 9-11dni, cykle po 23-25 dni.
Witam kochane[emoji8]
Kto testuje na dniach???

Wyslalabym jakie fluidki bo dzis zaczęłam 25 tydzień ale wyglądam jak qpa moze jutro coś cykne. Zaczynam kopniaki obserwować rownież z zewnatrz[emoji4][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w poniedziałek mam testować zgodnie z zaleceniem lekarza.... Jeju chyba oszaleję do tego czasu. Z jednej strony się nie mogę doczekać z drugiej się boję i myślę że może lepiej żyć w nadziei aż do @

reklama

11 dni mieści się w normie ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry