reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1494523444-aaaaaa.jpeg

Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey kochane!!! Ja dopiero teraz nadrabiam i nie wiem czy nadrobię wszystko co pisałyście dziś. Od razu po pracy stwierdziłam, że muszę jakoś psychikę wywietrzyć i pojechałam do ogrodniczego w mej wsi. Kupiłam pomidory, pomidorki koktajlowe, ogórki, sałatę, pietruszkę, porę, seler itd.
Oczywiście nie zdążyłam wszystkiego posadzić (nie miałam tyle siły) ale sałatka i pietruszka już posadzone :) jak wszystko posadzę i mój m zrobi w końcu chodniczki to Wam pokażę.
Zaczyna mnie coraz bardziej jednak ten śluz zastanawiać - dziś 9 dpo - a ja mam mega dużo śluzu i jest on czasem biały ale też często po prostu żółty. Szczególnie jak się trochę poschylam, pochodzę to normalnie wypływa go mega dużo. Bez wkładem i to zmienianych się nie obejdzie. Czyżby aż tak dupek mógł działać? Dodam, że jest on bezwonny więc raczej nie jest to kwestia chorobowa...

A gdyby owulacji nie było to jak wyglądałby wykres?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie było by kilku temperatur powyżej linii, tej poziomej :) mogłaby się zdarzyć jedna wyższa np. A potem znów poniżej linii, nie utrzymywałaby się wysoko ;)

Nie było by kilku temperatur powyżej linii, tej poziomej :) mogłaby się zdarzyć jedna wyższa np. A potem znów poniżej linii, nie utrzymywałaby się wysoko ;)

Ahaaaaa [emoji2] w ten sposób! Dzięki!

reklama
Lanvin ciasto z fasoli rewelka! Proste, szybkie i pyszne no i bez tony cukru!:-D od razu po pracy zrobiłam i już połowy nie ma..
W ogóle cukru nie ma, pychotka [emoji3]

1494523444-aaaaaa.jpeg

Po wizycie, zdjęcia SYNA znów nie dostałam :/ ale wiem, że wszystko ok, oczywiście ledwo się leń ruszał, a jaak lekarz powiedział, że pokaże na buzke to odwrócił głowę, potem znów było widać i lekarz: oo to teraz wam pokażę! A on ręką na twarz, jakby wszystko słyszał Łobuz [emoji7]

[emoji7][emoji7][emoji7]

A gdyby owulacji nie było to jak wyglądałby wykres?

Noe byłoby skoku, tylko temperatura utrzymywałaby się na jednym poziomie.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry